Dator > Hur jämför jag pc tabletter?

 • Hur jämför jag pc tabletter?


 • PC tabletter är en relativt gammal nyhet som nyligen har upplevt en renässans i ränta och popularitet. Tabletten konceptet, som kännetecknas av en pekskärm och ingen tangentbord, introducerades av Microsoft i 2001. Men det var inte förrän IPAD lanserades i april 2010 att detta format gick mainstream. Det finns olika PC tabletter som finns idag, alla med sin egen unika försäljningsargument och egenskaper. Lär dig att jämföra PC tabletter exakt för att hitta den modell som bäst passar dina behov.
  1.
  Upprätta en förteckning över viktiga kriterier. Skriv ner de tre egenskaperna PC tablett som är viktigast för dig. Funktioner som mediespelare, elektroniska läsare bok, mp3-spelare och satellit-navigering kommer ofta standard. IPAD, till exempel, fungerar som en dator, MP3 och MP4-spelare, och har otaliga andra nisch-tillämpningar. Det är extra funktioner som avgör vilken enhet som är mest lämplig för dina behov. Om du vill ha ett tåligt och robust maskin som du kan ta allt utan rädsla för att bryta den, kan Panasonic Tough Boka dina behov. Det är inte så snygga eller lätt bärbar som Archos 7 Home Tablet dock, men det är utformat för att klara smuts-och klarar fall.
  2.
  Också skapa en lista av icke- grundläggande kriterierna. Vissa enheter erbjuder fördelar som är mindre relevanta, men som då och då användbar för dig. Skriv en lista över funktioner som du kan använda från tid till annan.
  3.
  Identifiera PC tabletter som är olämpliga och ta bort dem från din jämförelse. Vissa enheter är inriktade på en mycket specifik användare. Dessa särskilda förmåner-såsom stora datalagring eller hög upplösning kameror-underlättar för vissa människor, men överflödiga om andra. Undvika att betala för funktioner du inte använder genom att avskaffa dem produkter från din sökning. Till exempel, om du inte planerar att använda din enhet utanför ditt hem, inte betala extra för tålig konstruktion.
  4.
  Rank varje enhet. När du granskar enheter, ta del av hur de jämför med dina viktiga kriterier. Rangordna enheterna genom att ge poäng av 20 för hur de uppfyller dina första kriterierna, ge poäng av 10 för hur de uppfyller dina andra kriterier, och ge poäng av 5 för hur de uppfyller dina tredje kriterier. Denna metod ger en mer rättvisande bild av hur varje enhet uppfyller dina specifika behov.
  5.
  Lägg upp betyg för varje dator tablett. Enheten med högst poäng är skenbart mest lämplig för dig. I händelse av ett dödläge mellan två enheter, använder ovanstående klassningssystem att bedöma icke-väsentliga kriterier. Lägg till att med totalsummorna för att hitta den bästa produkten för dina behov.

  Tips och varningar


 • Besök tillverkarens webbplatser för alla enheter som du är intresserad av och översyn produkten sammanfattningar. De viktigaste funktionerna kommer att visas tydligt i dessa sammanfattningar.
 • Kontrollera alltid att enheten du funderar på är kompatibel med någon specifik programvara du vill installera.

Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man delar en laptop bildskärm

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en HP-skrivare 4250dtn
 • hur man bygger en vattenkyld dator
 • hur man kan återställa en Averatec 2370
 • hur du aktiverar SATA-stöd för Dell Dimension 8300
 • hur man fyller en Lexmark 20 patron
 • hur man installerar en AMD X2 kylfläns med clips på ett moderkort
 • mini trådlös optisk mus instruktioner
 • hur du skickar en bärbar dator
 • hur man omedelbart torka en enhet
 • hur du uppdaterar en bios setup