Dator > HP r80xi felsökning

 • HP r80xi felsökning


 • Den skrivare för hemmabruk har blivit ett nödvändigt verktyg för moderna familjer. Högkvalitativ skrivare har sjunkit i pris som tekniken är mer tillgänglig för den genomsnittlige användaren. HP är kända för kvaliteten på både dator och skrivare produkter. Även om HP gör många typer av skrivare är HP R80xi en grundläggande bläckstråleskrivare och tar bläckpatroner. Det är en fullfjädrad skrivare och inkluderar möjligheten att skriva ut, kopiera och skanna. Om din HP R80xi skrivaren inte fungerar som den ska, det finns flera möjliga problem.

  Du behöver:
  Utbytespatroner
  . HP R80xi handboken.


  1.
  Öppna locket för att din HP R80xi skrivare genom att lyfta upp på skrivaren uppåt. Leta reda på bläckpatronerna och kontrollera att se om de är korrekt installerade. Ta ut bläckpatronerna och kontrollera att bandet är skalas av skrivhuvuden. Se till att du kan se etiketterna och att kassetterna är ordentligt klippta i sina springor. Byt bläckpatroner vid behov. Stäng locket.
  2.
  Titta på baksidan av skrivaren för att se om utskriften kabeln skjuts hela vägen inFölj ut-kabeln till datorns baksida och kontrollera om det är ordentligt ansluten till datorns parallellport.
  3.
  Kontrollera nätsladden som är direkt till vänster om ut kabeln. Tryck fast den att både skrivaren och vägguttaget. Kontrollera anslutningen vid power-adaptern box som är placerad i mitten av nätsladden.
  4.
  Avinstallera och installera om skrivarprogrammet som medföljde HP R80xi skrivare.

  5.
  Ta bort eventuellt papperskvadd. Lyft på locket till skrivaren och dra ut pappersfacket. Ta bort allt papper i pappersfacket. Titta in på pappersfacket och dra ut alla papper som har fastnat genom att fatta tag ordentligt och dra i papperet försiktigt ut rullen. Om papperet är utom räckhåll, öppna bakstycket luckan på skrivaren genom att vrida ratten och ta bort papperet ur rullarna.
  6.
  Skriv ett självtest sida genom att trycka på "Meny" knappen tills det alternativet visas på skärmen. Fyll på papper i pappersfacket och tryck sedan på "Markera /Resume" för att starta testet ut.
  7.
  Rengöra bläckpatronerna. Tryck på "Meny" knappen tills du ser "Rengör bläckpatroner" visas. Tryck på "Välj /Fortsätt" för att starta rengöringen.
  8.
  Var uppmärksam på det meddelande som visas på print screen. Du kan behöva ändra en eller båda bläckpatronerna köra en rengöring, rensar papperstrassel, kontrollera strömmen anslutningar eller använda olika medier enligt vad HP R80xi skrivaren dialog antyder.
  9.
  Kontrollera datorns inställningarna och minne om skannern på HP R80xi inte fungerar.
  10.
  Kontrollera att HP R80xi är inställd på datorns standardskrivare. Ändra detta genom att öppna Start-menyn, välja "Skrivare" och högerklicka på ikonen för hp. Välj "Spara som standard" när det alternativet visas.
  11.
  Justera utskrift eller kopia hastighet och upplösning. Se din manual för att bestämma de bästa inställningarna för det papper du arbetar med.
  12.
  Stäng av HP R80xi skrivaren och starta den igen. Om ingen förändring, stänga av och starta om datorn.

  tips och varningar


 • Om inget av dessa steg är effektiv, kan du behöva en professionell service eller reparation ring.
 • Slå på skrivaren strömmen när sondera interna arbetet i maskinen.

Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man återställer hp 2015 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter till en skrivare med en bluetooth dongle
 • hur man byter en Dell Latitude hårddisk
 • Hur använder jag en lg 8x extern bärbar DVD-brännare?
 • hur man gör en media dvr pc
 • hur du formaterar en DVD till min dator specifikationer
 • hur du formaterar en PNY 8GB flash-enhet
 • hur man byter från IDE till SATA
 • hur man programmerar kortkommandon på en HP Internet tangentbord
 • hur man återställer SonicWALL 3060
 • hur du uppgraderar OptiPlex 320