Dator > Felsökning en HP 6110 skrivare

 • Felsökning en HP 6110 skrivare


 • HP Officejet 6110 kombinerar en skrivare, skanner och fax maskin för att ge dig en allt-i-ett Office-verktyg. Liksom alla hårdvara, är det dock benägen att flera frågor. Den imponerande funktionalitet HP 6110 gör den känslig för fler problem än den genomsnittliga skrivaren och det finns några gemensamma problem. För något annat, är stödet på HP: s webbplats mycket grundlig

  Du behöver:. .
  Pincett
  Fuktig trasa.

  Papperskvadd


  1.
  Koppla ur OfficeJet 6110. Förutom de uppenbara säkerhetsrisker implicit i att arbeta med levande elektriska apparater med skrivarens-matarhjul inte ordentligt mjuka upp om inte 6110 är urkopplad.
  2.
  Sätt på maskinen runt och ta bort luckan på baksidan. Detta kan göras genom att trycka på spärrknapparna inåt, sedan dra panelen borta.
  3.
  Kontrollera insidan för att se om det finns ett stopp. Ta bort eventuellt papper som har fastnat i rullarna. Pincett kan krävas, som papperet ofta tårar medan du försöker att befria det, och även en liten bit av papper kan få upp "Paper Jam" budskap. Efter inspektion av enheten, byt ut den bakre panelen.
  4.
  Öppna upp på OfficeJet 6110 som en kista. Med största omsorg, ta bort allt papper som fastnat i fronten rullarna på samma sätt som tidigare. Om hjulen ser smutsigt kan bitarna höll sig till dem som orsakar felet. Använd en fuktig trasa att badda dem tills de är rena.
  5.
  Kontrollera att den vita "pappersbana Absorbenter" är nere. Dessa är placerade direkt framför rullar fram, och om de är upphöjda, kan de täppa upp skrivaren. Det finns en svart absorbator direkt bakom dem, så om de föds upp, tryck ner dem så att de är på samma höjd som de svarta.
  6.
  Närbild på maskinen, anslut den till strömkällan, och försöka skriva ut igen för att se till att du har löst problemet.

  bläckpatron Problem


  1.
  Vrid OfficeJet 6110 on. Öppna längst upp på skrivaren, och låt det klickar på plats. Bläckpatronerna kommer nu att flytta in i centrum.
  2.
  Lossa spärrarna framför varje patron, och sedan ta ut dem.
  3.

  Inspektera patroner. Om de är nya, se till att skyddstejpen inte fortfarande på dem. Kontrollera också för skador på den elektriska band. Om det finns några hål eller revor, du kan behöva nya bläckpatroner.
  4.
  Tillbaka patronerna, stäng av skrivaren och försök skriva ut igen. Även om du hittat något fel, får frågan klaras upp genom återmonterar dem. Om problemen kvarstår kan du behöva rengöra bläckpatronerna.

  Scanner Underlåtenhet


  1.
  Stäng av produkten och på. Ett vanligt problem med HP Officejet 6110 är skärmen läsning "Scanner Failure. " Detta är ofta ett litet problem som kan rättas till med en enkel omstart.
  2.
  Kontrollera skannerns lampa. Felmeddelandet visas även när lampan inte får tillräckligt med ström. Om du har den ansluten till någon form av grenuttag adaptern, kan fördelningen av el innebär att 6110 inte får tillräckligt med energi för att korrekt makt glödlampan. Prova att ansluta enheten direkt i vägguttaget. Återställ skrivaren och försök igen.
  3.
  Om problemet kvarstår, kontakta en professionell. Tyvärr "Scanner Failure" är ett mycket vanligt felmeddelande och visar som ett resultat av ett obegränsat antal problem med hårdvaran. Istället för mixtrande med varje möjligt problem är det mycket säkrare att helt enkelt gå till en professionell.

  Tips och varningar


 • Var försiktig när du letar på insidan av HP OfficeJet 6110, eftersom inte bara kan en slip av handen sönder något, men om allt skräp fastnar på rullarna, kan det orsaka pappersstopp.

Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man ansluter en trådlös dator till en Lexmark 6570

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar drivrutiner 82810e
 • typer av magnetiska lagringsenheter
 • vad är rå skivformat?
 • Ethernet-kabel vs telefon kabel
 • varför datorn bläcket torkar upp
 • Hur identifiera ett PC nätaggregat
 • hur man byter CPU-fläkt på en Toshiba Tecra M3-s331
 • hur du återvinner återtillverkade tonerkassetter
 • My Passport Essential inte går att starta Mac i Western Digital
 • Hur rengör jag matrisskrivare och laserskrivare skrivare?