Dator > hur du kan maximera ett batteri för bärbar dator

 • hur du kan maximera ett batteri för bärbar dator


 • Använda bärbara datorer kan hjälpa till att ta arbete var som helst, vilket sparar tid och blir nyttig resa prylar. Om du måste använda din bärbara dator under en längre tid utan el, finns det några tips och tricks du kan använda för att maximera livslängden på din bärbara dator batteri. Varje batteri funktioner och fungerar annorlunda, så för extra idéer referens på din bärbara dator officiella bruksanvisning eller bolagets officiella supportwebbplats

  på din laptop.


  1.
  Byt din bärbara dator för att köra i "Power Save Mode. "Power Save Mode gränser processorn och dess högsta användning. Det kan också vara svårare att få en kraftig trådlösa signalen medan i energisparläge. Access Strömsparläge genom att klicka på batteriikonen i det nedre högra hörnet på skärmen inne i verktygsfältet. Klicka batteriet för att välja rätt läge för att köra den bärbara datorn.
  2.
  Sänk din bärbara bildskärmens ljusstyrka. Dimming din bärbara skärmen kommer förlänga ditt batteri med ca 15 till 30 minuter . allmänhet på de flesta bärbara datorer finns det mörkläggning och ljusstyrka knapparna högst upp på tangentbordet, ibland inom 12 funktionstangenterna. Håll "fn" knappen (vanligtvis längst ned till vänster på tangentbordet) och tryck på dimmer upprepade gånger till den inställning du önskar.
  3.
  Stäng av din bärbara dator trådlös anslutning om du är inte att använda Internet. Stänga av den trådlösa anslutningen kan lägga ca 15 till 45 minuter till din bärbara dator batteritid. Inaktivera din bärbara dator trådlös anslutning via den trådlösa omkopplaren på utsidan av din bärbara dator. Om din laptop inte har en trådlös switch, gå till "Start", "Kontrollpanelen", "Nätverk och Internet" och sedan "Nätverks-och delningscenter" och från den vänstra panelen välj "Hantera nätverksanslutningar. "Välj och högerklicka ditt hem trådlös anslutning och välj" Inaktivera ".
  4.
  Stäng och avsluta program som du inte använder för tillfället med din laptop. Stäng bakgrund program som musikspelare, varningar väder eller skrivbordsprogram tapet. Avsluta program som tar upp din bärbara dator grafik och minne resurser såsom spel. Varje program varierar i storlek och hur mycket minne man använder i en viss tid, så en förlängning av din laptop batteri för varje Programmet funktionshindrade varierar på dessa faktorer också.
  5.
  Använd inte CD /DVD-enhet, om inte helt nödvändig, eftersom detta använder din laptop resurser, tömmer batteriet.


Previous:nothing Next:hur att fylla HP 27 bläck

Relaterade artiklar


 • moderkort: ATX vs MicroATX
 • laptop lcd komponenter
 • hur du aktiverar en server utbyte pop
 • system för datainsamling, komponenter
 • hur fylla på Canon CLI-8 bläcktank
 • ATI Mobility Radeon HD 2400 prestanda
 • byte av toner instruktioner
 • hur man byter fläkt i en ThinkPad T43
 • Felsökning av en HP Deskjet F4280
 • hur du lägger till minne till macbook G4 laptop