Dator > HP 3700 Color LaserJet felsökning

 • HP 3700 Color LaserJet felsökning


 • I HP Color LaserJet 3700 skrivare ger full färgdokument och bilder med flera färger och toner. Skrivaren har möjlighet att ansluta till ett nätverk via en Ethernet-anslutning, vilket gör att flera användare att skriva ut dokument. Skrivaren hanterar större volymer av utskrifter än stationära skrivare, men ibland kan du stöta på problem med skrivaren som ger utskrifter att stanna. Skrivarens skärm kommer normalt att visa ett felmeddelande och hjälper dig att veta hur du felsöker situationen.

  pappersstopp


  1.
  Ta bort alla papper från skrivarens pappersfack. Nå inuti lådan och dra ut någon fast bitar av papper inuti, var noga med att inte slita dem.
  2.
  Öppna ett nytt paket av papper och ladda den i lådan och se pappersbunten inte överskrider höjd flikarna i lådan. Försök att skriva ut igen genom att trycka på knappen med bock för att avgöra om stoppet var först i pappersfack området.
  3.
  Ta ut allt papper sitter i skrivaren produktion område. Öppna skrivarens baksida pass-through luckan och dra ut alla fastnat papper i rullarna.
  4.
  Stäng genomslaget bakre luckan och öppna den nedre bakre luckan. Tryck ner de två gröna spakarna och dra sedan ut någon fast bitar av papper och tryck spakarna tillbaka upp.
  5.
  Stäng av skrivaren och dra upp på den nedre bakre luckan som du trycker på fliken på vänster sida av dörren för att ta bort den från skrivaren. Dra upp båda blå spärrarna inne i skrivaren och ta bort fixeringsenheten från insidan av skrivaren.
  6.
  Tryck på den svarta flikarna på fixeringsenheten, lyft sedan ut flikarna uppåt för att öppna församlingen. Dra ut alla bitar av papper inuti, installera sedan fixeringsenheten i skrivaren så att den klickar på plats. Installera den bakre luckan när du trycker ner på fliken på vänster sida av dörren, slå sedan på skrivaren igen och trycker på knappen med bocken.

  Skrivare Hoppar Utskrift sidor efter papper fylls på


  1.
  Tryck på skrivarens "Meny"-knappen. Använd piltangenterna för att markera "Konfigurera enhet" och tryck sedan på knappen med bocken.
  2.
  Använd nedåtpilen för att markera "System Setup" och tryck sedan på knappen med bocken. Använd piltangenterna för att markera "Jam Recovery" och tryck sedan på bocken knappen.
  3.
  Tryck på pilknapparna för att markera "På" och tryck sedan på knappen med bocken. Skriv ut dokumentet igen så att du har alla sidor.


Previous:nothing Next:hur man fixar ett pappersstopp på en HP Deskjet 300

Relaterade artiklar


 • hur man fyller Canon PIXMA CLI-8 patroner
 • hur man gör hoppa köra en startdiskett
 • USB-skrivare frågor
 • hur man uppgraderar en Dell 8400 cpu till 64-bitars
 • hur man installerar grafik drivrutiner
 • hur man kan återställa en hårddisk bild
 • hur man överklockar Intel Dual Core CPU
 • hur långsam kopiera en hårddisk
 • hur du uppdaterar NVIDIA GeForce 2
 • hur du installerar elektrostatiska överföringsbandet på en HP 2600