Dator > Felsökning macbook iSight

 • Felsökning macbook iSight


 • MacBook laptop från Apple har en inbyggd kamera placerad längst upp i mitten av ögonlocket precis ovanför skärmen. MacBook Pro har också inbyggd iSight-kamera. Kameran är alltid i "Standby"-läge så att när en tillämplig program startas, stängs kameran. Program som använder kameran inkluderar iChat, iPhoto och iMovie. Tredjepartsprogram kan också använda iSight-kameran vid behov. Felsökning iSight-kameran kan kräva flera steg

  Du behöver:.
  Svart bläck Inkjet Refill.
  Pappershanddukar.
  Borra med 1/16-inch borr.
  Sprutan.


  1.
  Klicka på Apple-logotypen i övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Tvångsavsluta. " Välj det öppna programmet du försöker använda "iSight" med och välj "Tvångsavsluta"-knappen. Starta ett annat program som använder iSight, såsom "Photo Booth" eller "iMovie. " Om kameran fungerar med det nya programmet, men inte det första programmet försökte, vidare till Steg 2.
  2.
  Öppna det ursprungliga programmet du försökt att använda kameran med. Leta reda på "Kamera" inställningar alternativet antingen på menyraden överst på skärmen eller genom att klicka på "File" och "Inställningar". Kontrollera att iSight-kameran är standard kameran. Om kameran fortfarande inte fungerar, gå vidare till steg 3.
  3.
  Klicka på "Finder"-ikonen i "Dock" längst ner på skärmen och välj "Program "mappen. Under "Program" klickar du på "Verktyg" mappen följt av "System Profiler". Leta reda på "USB" rubrik i vänster kolumn och klicka på den. Leta efter "iSight"-post. Om posten är närvarande, bör kameran vara ur funktion. Om det inte är närvarande eller kameran fortfarande inte fungerar, gå vidare till steg 4.
  4.
  Klicka Apple-logotypen uppe till vänster på skärmen och välj "Sleep". Tryck på valfri tangent för att väcka datorn och prova kameran igen. Om det inte fungerar, välj "Starta om" från Apples logotyp alternativen och försök igen. Slutligen, välj "Avsluta" och låta datorn stängs av. Slå på datorn och prova kameran en gång till. Fortsätt till steg 5 om problemet är fortfarande inte löst.
  5.
  Stäng av datorn. Koppla bort nätkabeln. Vänd MacBook och ta bort batteriet. Om batteriet är inne i målet och inte avtagbar utan att ta av uppbackning, helt enkelt hoppa över batteribyten.
  6.
  Tryck och håll ner "Power" knappen i fem sekunder. Sätt tillbaka batteriet och återanslut strömkabeln. Tryck på "Power" knappen en gång för att slå på MacBook igen. Detta återställer "System Management Controller" eller "SMC. "


Previous:nothing Next:hur du uppgraderar OptiPlex 320

Relaterade artiklar


 • hur reparera en HP Pavilion a1220n
 • HP Pavilion a1487c: specifikationer
 • hur man fixar en trådlös anslutning på en Dell laptop
 • Felsökning av HP LaserJet P2015dn
 • min nya interna dvd kommer inte att mata ut
 • hur man sätter en ljudenhet på fönster
 • hur man ansluter en USB-enhet till en katt 5 nätverkshubben
 • hur man återställer en HP 4100-serien skrivare
 • specifikationer av minnet av en Soyo drake moderkort
 • Palm Pilot filtyper