Dator > hur man ställer in en westell 2200 DSL-modem

 • hur man ställer in en westell 2200 DSL-modem


 • Ett modem behövs för att ge tillgång till DSL internet tillhandahålls av servicebolaget du har valt. Modem ansluta till din dator eller laptop. Om du har en Westell 2200 DSL-modem måste du konfigurera datorn och modemet att ansluta till Internet. Innan du påbörjar installationsprocessen måste du först avgöra vilket läge du behöver. Transparent bryggningsinställning är vad du väljer om du har en separat router för trådlös kapacitet. Routed överbryggande bör användas om du inte använder en router.

  Du behöver:
  Ethernet-kabel
  . Westell 2200 DSL-modem.
  Dator med Ethernet-port.

  Kontrollera IP-inställningar


  1.
  Klicka på "Start" från aktivitetsfältet och klicka på "Kontrollpanelen".

  2.
  Klicka på "Nätverk och Internet" alternativet.
  3.
  Klicka på "Internet-alternativ" för att få upp internet fönstret Egenskaper.

  4.
  Klicka på "Connections"-fliken. Klicka på "LAN-inställningar" för att öppna det lokala nätverket fönstret.
  5.
  Klicka i rutan bredvid alternativet "Automatisk identifiering av inställningar" för att lägga en markering om det finns eller hur t en. Klicka på "OK" när du är färdig och sedan stänga alla fönster. Fortsätt till bryggningsinställning installationen.

  Transparent eller Routed överbrygga


  1.
  Anslut nätsladden till lämplig plats på baksidan av modemet och anslut den andra änden i ett eluttag. Anslut ena änden av Ethernet-kabeln till en Ethernet-port på baksidan av modemet.
  2.
  Dubbelklicka på ikonen för den webbläsaren du använder. Skriv in "http://192. 168. 1. 1" i adressfältet och tryck på "Enter". En autentisering öppnas.
  3.
  Skriv "admin" i fältet Användarnamn och "lösenord" i fältet för lösenord. Dessa är de förvalda detaljer. Om du har en nyare Westell 2200 modell kan du behöva skriva "westell" i fältet för lösenord i stället. När du är klar klickar du på "OK" för att verifiera ändringen.
  4.
  Skriv ett nytt användarnamn och nya lösenord i lämpliga fält. Du kan välja att behålla standardvärdet admin användarnamn, men systemet kräver ett nytt lösenord. Klicka på "Ändra" och klicka sedan på "OK" för att kontrollera förändringen.
  5.
  Stäng guiden rutan som dyker upp. Klicka på "Configuration" fliken högst upp på Westell systemet sidan. Välj "VC Configuration" bland alternativen. Klicka på "Redigera" för VPI 0 och VCI 35.
  6.
  Ändra protokollet till "Bridge". Ändra läget till "routas Bridge" om du inte ska använda en router, eller "Bridge" för en öppen överbrygga med en router. Klicka på "Set VC" när du är klar och stäng fönstret. Efter modemet startar automatiskt öppnar du webbläsaren igen för att testa din anslutning. . Om du kommer att lägga till en router, följ tillverkarens installationsanvisningar

  tips och varningar


 • Vissa versioner 2200 kommer inte att utföra installationen med hjälp av en trådlös signal, att undvika problem, ansluta modemet direkt till datorn via Ethernet-porten.

Previous:nothing Next:hur man uppgraderar en CPU-processor

Relaterade artiklar


 • specifikationer för Dell Latitude C800 moderkort
 • hur du tar bort locket från HP n5430
 • hur man fyller en o2 hp
 • hur man öppnar en Dell stationär fall
 • hur man återställer lösenordet på en HP Deskjet 6980
 • hur man kombinerar en partition i xp
 • vad är meningen med kombinationsenhet?
 • hur man fixar en extern hårddisk
 • hur man återställer vagnen på en MacBook
 • NTFS återhämtning för en hårddisk