Dator > hur man kopierar DVD-skivor till en mpeg4

 • hur man kopierar DVD-skivor till en mpeg4


 • Du kan kopiera DVD-filmer till hårddiskar för lagring och användning på andra enheter. För att möjliggöra en DVD som skall spelas på en iPod måste du konvertera den till en MPEG 4-fil. Du kan göra detta genom att ladda ner och använda en filkonverterare att "rippa" DVD och spela upp filmen på annat håll. Konvertera programvaran till MPEG 4 kan försämra kvaliteten men spara på filstorlek

  Cucosoft DVD to iPod Converter


  1.
  Navigera till iPod Legends webbplats (se Resurser). Klicka på länken för att ladda ner Cucosoft DVD to iPod Converter. Nedladdningen startar automatiskt. Installera programvaran.
  2.
  Sätt i DVD i datorn. Öppna Cucosoft DVD to iPod Converter. Klicka på "Öppna DVD" i nedre vänstra hörnet. Välj den DVD som du infogade. Klicka på "Konvertera" knappen i det nedre högra hörnet. Omvandlaren kommer att börja konverteringen.
  3.
  Klicka på "Kontrollera utdatamappen filer" eller "Öppna iTunes och output-mappen för att ladda upp utdatafilen (s)" om du vill att lägga till DVD direkt till iTunes. Filen konverteringen är klar.

  Leawo DVD till MP4 Converter


  1.
  Navigera till Leawo webbplats (se Resurser). Klicka på "Leawo Fri DVD Ripper" download-knappen. Nedladdningen startar automatiskt. Installera Free DVD Ripper programvara.
  2.
  Sätt i DVD i datorn DVD-enhet. Öppna Leawo DVD till MP4 Converter. Klicka på "Load DVD" knappen nere till vänster i fönstret. Du kommer att se en lista över de filer på DVD. Välj DVD-filer som du vill konvertera.
  3.
  Klicka på "Profil" i rullgardinsmenyn. Välj "iPod Video MPEG4". Klicka på video-och ljudkvalitet du vill ha. Ju högre kvalitet desto större filstorlek kommer att bli. Klicka på "Konvertera" för att göra omställningen.

  Konvertera DVD till MPEG4


  1.
  Gå till Konvertera DVD till MPEG 4 webbplats (se Resurser) . Klicka på "Free Download"-knappen för att starta hämtningen. Klicka på den nedladdade filen och kör installationsguiden.
  2.
  Sätt in DVD-skivan i datorns skivenhet. Öppna converter programvara. Klicka på "Lägg till video" för att importera DVD-filer. Välj DVD-filer som du vill konvertera. Klicka på "Profil" drop-down-knappen och välj ut FIE till MPEG4 på den enhet du vill titta på MPEG 4-fil på (till exempel, iPod, Sony Walkman eller Zune).
  3.

  Välj den mapp utgång destination där du vill spara MPEG 4-filen. Klicka på "Konvertera" för att utföra konverteringen.


Previous:nothing Next:hur man isär en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du synkroniserar en Windows-PC
 • hur man uppgraderar en gateway 7510gx grafikkort
 • system för datainsamling, komponenter
 • hur man öppnar CD-enheten på en iMac G4
 • hur man kan återställa en Compaq Presario sr1950nx
 • Felsökning "Det gick inte att bränna cd" fel i Vista
 • hur man rengör HP LaserJet 1000 rullar
 • hur du ställer in trådlös skrivardelning
 • hur man skriver ut USP etiketter på en zebra 2844
 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch