Dator > hur man bygger en ny gaming dator

 • hur man bygger en ny gaming dator


 • Gaming PC kräver hårdvara överlägsna de menade för vardagliga företagsdatorer. Även ett integrerat grafikkort kan vara tillräckligt för kontorsbruk, det är nödvändigt att bygga en dator med ett kraftfullt grafikkort, centralenhet (CPU), och massor av snabba minne för att spela de nyaste spelen till rimliga inställningar. Bygga en dator kan spara pengar på vissa komponenter, samtidigt som ett större urval än de i färdiga datorer som erbjuds av återförsäljare. Gamers bygger ofta sina egna datorer för att uppfylla sina kräsna specifikationer. Lyckligtvis behöver den inte någon särskild kompetens utöver förmågan att följa instruktioner för att bygga en ny gaming dator

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel
  . Antistatisk armband (tillval).


  1.
  Välj de komponenter för en gaming PC enligt din budget. En dator som kostar mellan $ 500 och $ 1000 utan skärm kommer att prestera bra på nya spel, men kan behöva uppgraderas relativt snabbt att spela framtida spel på högsta inställningarna. En maskin som kostar upp till $ 2. 000 kommer att uppträda på en extra nivå i minst ett år. Maskiner som kostar mer än $ 2,000 är extremt kraftfulla och kanske inte behöver mycket av en uppgradering under en längre tid.  Spelare kommer vill fokusera på att få en hög kvalitet grafikkort och processor, tillsammans med ett nätaggregat som ger ut minst 650 watt. Du behöver också ett fall, ett moderkort, en hårddisk, en mus, ett tangentbord, en bildskärm, högtalare, en optisk enhet, minne (RAM) och detaljhandeln version av ett operativsystem. Windows erbjuder ett större utbud av spel än andra typer av operativsystem.  vill spela spel som släppts under 2010 eller tidigare, se till att du har minst 4 gigabyte RAM och ett grafikkort med minst 1 GB minne. Processorn ska ha en klockfrekvens på minst 3 gigahertz och mer än 4 megabyte L3-cache-minne. Så länge du håller dig inom dessa specifikationer för dessa viktiga komponenter, kommer du att kunna spela moderna spel på höga inställningar i minst två år eller längre.
  2.
  Skapa en arbetsyta för dig själv på ett plant, utan mattor golv. Om ditt hus bara har mattor, lägg ut några kartonger eller en presenning för att skydda komponenterna från statisk elektricitet. Innan du kontakt med någon av delarna, jorda dig genom att vidröra ett metallföremål. Du kan också bära en antistatisk armband att skydda kretsar från elektriska urladdningar.
  3.
  Öppna ärendet, med hänvisning till de anvisningar om du behöver assistans. Installera ytterligare fläktar som du kan ha köpt eller som kan ha kommit med ärendet.
  4.
  Fast moderkortet på väggen i det enskilda fallet med de medföljande skruvarna. Försök att inte dra åt dem för mycket eller du kan skada moderkortet eller ärendet.
  5.
  Placera processorn i rätt plats på moderkortet, radar upp stiften försiktigt med hål. När du installerar processorn korrekt, fäster kylflänsen, läsa instruktionerna noggrant för att se till att du installerar den korrekt. Du måste ansluta en liten strömkabel från processorn till moderkortet När du har installerat processorn och kylflänsen.
  6.
  Sätt minnet i rätt kortplatser på moderkortet. Minne endast skär ordentligt i en riktning, så du bör undvika att trycka för hårt. När du hör ett "klick" kan du fästa plast fästen på vardera sidan av minneskortet för att säkra det på plats.
  7.
  Installera grafikkortet i rätt uttag på moderkortet. Du kan behöva tillämpa ett visst tryck tills du hör klickande ljud som tyder på att det säkert är fastsatt. När det är i, kan du prova att flytta den från sida till sida. Om det är säkert, då du behöver inte trycka ner den längre in. Fäst grafikkort till fallet med den medföljande skruven. Anslut grafikkort i strömmen med hjälp av kabeln.
  8.
  Skjut hårddisken i rätt rack på fallet. Anslut hårddisken data kabel till rätt ingång på moderkortet. Anslut hårddisken till elnätet.
  9.
  Ta bort en av 5,25 tums framhjul tallrikar från fallet och sätter den optiska enheten till rätt racket. Anslut den optiska enhetens datakabel till moderkortet. Fäst den optiska enheten strömkabel till strömförsörjningen.
  10.
  Avsluta ärendet. Anslut datorn till ett eluttag. Bifoga all kringutrustning (mus, tangentbord, bildskärm, högtalare, hörlurar och andra enheter).
  11.
  Slå på datorn och installera operativsystemet.


Previous:nothing Next:Hur du manuellt återställa en dator

Relaterade artiklar


 • hur reparera ett Broadcom förare
 • Hur avaktiverar jag en banner sida på en Xerox WorkCentre 7335?
 • hur till låsa upp en dvd region i Vista
 • hur du synkroniserar en Windows-PC
 • Hur konvertera bilder till digitala utrustning
 • Min HP 7300 inte kommer att skrivas ut
 • hur man fixar en igensatt patron bläckstråleskrivare
 • hur du vill visa en PC-skärm på en TV
 • specifikationer för ett SONY VGC-js110j / s
 • hur du återvinner Xante tonerkassetter