Dator > hur man bygger en bärbar PC

 • hur man bygger en bärbar PC


 • Bygga din egen dator har flera fördelar, bland annat att du får använda komponenten specifikationerna för ditt val och du kommer att få uppleva att du kan använda för att tjäna lite sms på vägen. När du har köpt dina komponenter, är det lämpligt att läsa igenom tillverkarens instruktionsbok, och om du har frågor, söka hjälp av en kvalificerad person
  1.
  Sätt på antistatarmbandet och röra ATX metallkanter fall ur eventuell statisk innan du tar bort komponenter från sin antistatiska påsar. Placera ATX fall på ett bord där du har möjlighet att titta nedåt på den öppna sidan, enligt Buildeasypc gruppen i sin serie "Montering av datorn. " Några ATX fall kommer med bakstycke redan monterade, men i fallet är det inte, skjut inte ut på plattan och det skulle lätt klämma på ATX fallet.
  2.
  Ta bort ATX Moderkortet från den antistatiska påsen och placera den på montering skruvhålen, se till att moderkortets enheterna ligger mot bottenplattan skära ut. Dessa enheter är USB-portar, parallella och seriella portar och nätverk och PS /2 portar. Styrelsen bör passa lätt utan någon kraft.
  3.
  Skruva fast moderkortet med monteringsskruvar. Väl på plats kan du försöka ansluta ATX-kontakten på PSU till makten stift på moderkortet. Strömkontakten ska passa lätt, om den inte är sambandet fel
  4
  Leta upp CPU-sockeln och lyft hävarm för eluttag att möjliggöra en smidig montering. . . Hantera processorn med försiktighet eftersom alla skador på stiften kommer att göra chip värdelösa. Matcha stiften på processorn i uttaget, och sedan sänka spaken för att säkert hålla processorn på plats. Placera CPU kylpasta röret på plats, och sedan tillämpa det försiktigt på toppen av processorn och se till halvfasta förening inte spiller över till den närliggande komponenter.
  5.

  Ta kylfläns och processor fläkt som följde med den och montera den på toppen av processorn. Håll kylflänsen på plats med domkrafter och spaken armar, och anslut sedan strömkabeln på fläkten till eluttaget på moderkortet
  6
  Håll RAM i kanterna. . cut-out-punkt på den nedre sidan ska vara vänd nedåt till minnet uttaget. Undvik att röra minnet ytor med bara händer. Tryck försiktigt RAM nedåt i uttaget banker och fästes med uttaget klippen.
  7.
  Sätt in hårddisken i dess viken och fäst den med skruvar. Anslut strömkabeln till enheten makt port. Om enheten är en SATA typ, medan styrelsen är en ATA typ, se till att du har en SATA adapterkabel. Anslut datakabeln för enheten till moderkortet databussen uttaget. Dessutom ansluter den optiska skivenheter till enheten och till en port på moderkortet.
  8.
  Placera PSU i rätt läge och fäst det ordentligt med skruvar. Detta fullbordar den strömanslutningar för moderkortet, hårddiskar och optiska enheter. Anslut strömmen och starta knapparna till chassit, och koppla in ljud panelen och främre USB-kablar till motsvarande portar på moderkortet som anges i tillverkarens bruksanvisning.
  9.
  Stäng chassi och ansluta ingångsenheter som krävs innan installation av operativsystemet. Datorn är nu klar för användning.


Previous:nothing Next:hur man byter hk m7067c hd

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar drivrutinen för utökade multimedia-PS / 2 tangentbord
 • hur man uppgraderar en AMD CPU
 • Packard Bell Imax 3515 specifikationer
 • Lexmark E238 specifikationer
 • hur man överklockar Intel Dual Core CPU
 • hur du spelar in filmer till en dator
 • Felsökning min HP LaserJet 3055
 • Hur uppgraderar jag CPU på min dator?
 • specifikationer för ett SONY VGC-js110j / s
 • hur man kan kontrollera en dator moderkort