Dator > hur du installerar elektrostatiska överföringsbandet på en HP 2600

 • hur du installerar elektrostatiska överföringsbandet på en HP 2600


 • Byta elektrostatiska överföringsbandet (ETB) är vanligtvis krävs när de upplever problem med bildkvaliteten på din skrivare. Det vanligaste problemet är en återkommande fel på dina utskrifter avstånd ca 2 inches isär. Ersättning kan vara lite tidskrävande men antagligen är att föredra att sprita ut pengar till en ny skrivare

  Du behöver:.
  Phillips # 2 magnetiserad skruvmejsel (152 mm, eller 6-tums, axel)
  . Liten platt skruvmejsel.
  Liten nål-tång.


  1.
  Stäng av maskinen och dra ur kontakten. Ta bort alla papper från fack. Öppna dörren och dra ut bläckpatronen ur långsamt tills den är fri från maskinen. Placera på en plan yta. Dra ut fack 2 ut ca 6 inches.
  2.
  Ta bort två skruvar från höger täcka av maskinen. Den första skruven är placerad under lyfthandtag på längst ner i mitten på höger sida, och den andra skruven är några inches under det område där nätverkskabeln pluggar i. Ta bort en skruv från vänster sida. Den här finns under lyfthandtag på undersidan mitt på vänstra sidan av maskinen.
  3.
  Släpp höger sidokåpan fliken placerad i den främre kåpan på höger sida ungefär halvvägs upp skrivaren. Försiktigt vrida framkant rätten bakstycket. Ta bort den vänstra luckan genom att lyfta bort det från den vänstra sidan av maskinen. Du kan behöva använda en liten platt skruvmejsel för att bända upp en plats på den främre nedre vänstra delen av skrivaren. Det finns under skalet och skulle ha varit gömd bakom den vänstra sidan där fack 2 stänger, om vi inte hade öppnat det i steg 1.
  4.
  Pressa den vita länken spaken på vänster sida av fronten för att frigöra den vänstra sidan av överföringsbältet. Ta bort skruven för plast fångst på höger sida av den främre luckan och ta sedan bort plasten fångsten. Lyft ETB bort från skalet och skjut upp den mot ramen på skrivaren för att stänga det.
  5.
  Ta bort den lilla svarta kabeln locket på nedre vänster på skrivaren genom att snäppa upp det på sin plats. Avlägsna jordskruv från ETB selen ligger på den nedre högra delen av vänstra sidan av maskinen. Dra ut den vita ledningen hållaren genom att trycka upp den, sedan försiktigt dra ut kontakten ETB.
  6.
  Bort en skruv från både vänster och höger sida gångjärnet kammar. Dessa är placerade på respektive sida mot framsidan av skrivaren och i linje med hängande ytterdörren täcka. Ta bort gångjärnet kammar hjälp av ett par nål-tång. Lyft gamla ETB ur skrivaren.
  7.
  Passa varje fot av ETB med var sitt hål. Säkert sätta på höger sida först, sedan vänster, för att installera din nya ETB. Upprepa steg 1 till 6 i omvänd ordning för att ställa maskinen ihop igen.

  Tips och varningar


 • Arbeta aldrig på något elektriskt utan strömmen och bortkopplade.

Previous:nothing Next:funktionerna i en skärbräda

Relaterade artiklar


 • hur man reparera en Sony Vaio VGN-ns235j
 • hur reparera den bärbara datorn tangentbordet på en Dell Inspiron
 • hur man återställer tanken avfall bläck på en kanon ip3000
 • hur man gör adress etiketter
 • e-maskin T1100 specs
 • Jag kan inte överföra mina filer från en CD till en PC
 • hur fylla på Lexmark x5070 färg och svart patron
 • hur du vidarebefordrar e-post i Exchange 2007
 • hur du återställer Seagate Master Boot Record
 • PC Card oscilloskopet instrument