Dator > exempel på ssl-uttag

 • exempel på ssl-uttag


 • SSL, eller Secure Socket Layer, är ett protokoll avsett att främja säker dataöverföring över en webbläsare och server. . Uppgifterna är krypterade för att undvika att bli åt från andra nätverk källor. Både klient och server få en krypteringsnyckel för att läsa alla meddelanden. Många e-handel projekt använder SSL-certifikat för att skydda kritiska finansiella data överföringar, som utlöser webbläsaren för att genomföra transaktioner under "https" prefixet, som används för att visa en säker anslutning.

  Organisatoriskt Validerad (OV) SSL-certifikat

  OV SSL certifikat används i stor utsträckning för web-portaler med miljontals transaktioner per dag. Certifikatutfärdare (CA) åtkomster WHOIS domännamn databas för att kontrollera legitima referenser av affärs-och webbportaler. Myndigheterna kontrollerar detaljerna affärskontakt, fysisk adress, webbadress och andra detaljer. Efter kontrollen, är en OV SSL-certifikat som utfärdas till kunden med en löptid. Verifieringen omfattar validering av juridiska dokument såsom bolagsordning och rättspolitik. De är dyra eftersom de båda säkra transaktioner och ge rätt till webmaster att äga adressen domännamn. Vid installationen visas en säker tätning skylt på hemsidan med SSL-logotypen.

  Domain Validerad (DV) SSL-certifikat

  DV SSL-certifikat är ett förstahandsval för icke-e-handel företag webbplatser. CA verifierar domän och hemsida adress i WHOIS-databasen och frågor DV SSL-certifikat. Det huvudsakliga syftet med detta intyg är att öka Identity Assurance och företagens varumärke. Algoritmen som används i en DV-SSL-certifikat är mindre komplicerat än i ett OV SSL-certifikat. Kostnaden för en DV-SSL-certifikat är också låga jämfört med en OV SSL-certifikat.

  Extended Validation (EV) SSL-certifikat

  Extended Validation eller EV SSL, certifikat den nyaste typen av SSL-certifikat. Utvecklare har lagt extra säkerhet nivåer till algoritmen. Den säkerhet ram följer branschen Certifiering riktlinjer som utfärdas av bemyndigade leverantörer och nätoperatörer. Intyget innehåller funktioner som färg flaggor att ange brott i skyddsnivåer. En röd flagga visas på användarens webbläsare när du öppnar en webbplats infekterade med skadlig kod. Webbläsaren visar en grön flagga att säkerställa att kunden har tillgång till en SSL-verifierad webbplats bara. Många företagsaffärer och e-handelsplatser har valt EV SSL-certifikat för att få alla fördelar som OV och DV versioner.


Previous:nothing Next:hur du lägger till virtuella skrivarportar

Relaterade artiklar


 • hur du döljer post kontakter på Exchange Server 2007
 • Hur man överför programvara utan CD-enheten
 • hur du ansluter en skrivare via Linksys Wireless-G
 • Hur man laddar ner Access Connections med Lenovo
 • hur man rengör ett LaserJet 1320
 • hur man återställer en Dell bläckpatroner
 • hur reparera en HP Pavilion a1220n
 • hur du infogar en bild i ett Memory Stick
 • IBM ThinkCentre P4 2,8 GHz information stationär dator
 • hur man uppgraderar en stationär dator