Dator > Felsökning en HP 6150

 • Felsökning en HP 6150


 • HP Photosmart C6150 skrivare använder bläckpatroner med tekniker för att producera både dokument och utskrifter på fotopapper. Skrivaren, som HPs InkJet line använder olika färger av flytande bläck som hålls i små patroner i skrivaren. Problem med skrivarens maskin-eller programvara kan orsaka dilemman såsom papper fastna innan det matas ut ur skrivaren, minskat utskriftskvalitet eller felmeddelanden visas på skrivarens eller datorns skärm. Genom felsökning svårigheter du stöter på, kan du korrigera eventuella enkla problem.

  Du behöver:
  Pappershanddukar
  . Microfiber handduk.

  pappersstopp


  1.
  Tryck på "Power"-knappen för att stänga av enheten. Se till att ljuset i "Power"-knappen släcks, vilket indikerar att enheten har stängts av.
  2.
  Vänd enheten runt och leta reda på bakdörren. Nyp dörrens flik med fingret och tummen dra sedan dörren bort från enheten för att ta bort den.
  3.
  Dra något fastnat papper inuti skrivaren ut, vilket gör att papperet inte tår. Om papperet går sönder, snurra rullarna och ta bort alla bitar kvar, och sedan ersätta den bakvägen.
  4.
  Kontrollera den automatiska dokumentmataren för papper som fastnat också. Ta bort allt papper från inmatningsfacket och dra upp på dokumentmataren omslag att exponera rullarna på undersidan.
  5.
  Dra upp feeder mekanism och ta bort alla fastnat bitar av papper, under noga med att inte riva några papper. Om du gör sönder papperet, snurra rullarna som du gjorde i baksidan av maskinen i steg 3 för att driva bort alla små bitar av papper.
  6.
  Sänk mataren mekanismen och stäng dokumentmataren locket så att det klickar på plats. Slå på skrivaren igen och fortsätta använda det som förr.

  "Bläckpatron Problem" Fel


  1.
  Öppna skrivarens övre lucka. Vänta tills patronen transport för att stoppa rörliga helt innan du fortsätter.
  2.
  Ta ut bläckpatronerna anges i felmeddelandet genom att trycka på fliken på framsidan av varje kassett. Om någon av de angivna bläckpatronerna saknas, packa nya patroner, var noga med att ta bort skyddstejpen på undersidan, och placera dem i deras spår.
  3.
  Lägg patronerna på en pappershandduk om de spiller bläck. Rengör de kopparfärgade kontaktpunkter på botten och baksidan av varje patron med hjälp av en ren och torr mikrofiberduk
  4
  tillbaka rengöras patronerna i sina respektive platser. . Se till att flik i fronten klickar på plats. Stäng den övre luckan och fortsätta skriva som förut.
  5.
  Byt patroner du rengöras med nya om du får samma felmeddelande som tidigare.


Previous:nothing Next:bror intellifax 2800 felsökning

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en M-Audio Keystation pro
 • hur man reparera en Sony Vaio VGN-ns235j
 • Lägga till en andra SATA-hårddisk
 • felsökning bärbara datorer
 • hur du ansluter två bildskärmar till en bärbar dator med S-video
 • vilka komponenter som är inne i min dator?
 • hur man rengör ett pc som ny
 • HP-skrivare skriver inte ut efter pappersstopp
 • hur man återställer en Pocket PC 2003
 • vad är en skrivare trumenhet?