Dator > laptop laddare adapter tips

 • laptop laddare adapter tips


 • Du behöver:
  nya tonerkassetten i samma färg som trumman du vill ersätta

  Enligt ComputerWorld. com, en ledande källa för teknik nyheter och information, exporterar varor för inköp av. bärbara datorer under första kvartalet 2010 ökade 43 procent. Alla dessa inköp inkluderar nödvändiga tillbehör för enheten att fungera, inklusive bärbara laddaren. Laddaren, eller adapter som det också kan kallas, är avgörande. De mest sofistikerade laptop är oanvändbar om det inte kan laddas eller inkopplad

  Ta hand om Cord

  Korrekt användning och skötsel av den bärbara laddaren förlänger dess livslängd så att utbyten och reparationer är inte nödvändiga. Enligt PCWorld. com, en nättidning för dator-relaterade problem, en av de vanligaste problemen med laptop användning är att laddaren är sladden är sliten. Eftersom bärbara datorer är bekvämt väcks nästan var som helst, de ständiga i-och urkoppling sliter på sladden. Misskötsel den, till exempel lämnar den vridna eller slita och jiggling den från basenheten kan producera samma resultat. Detta gäller även för vikning eller rullande sladden felaktigt.  Andra än att vara försiktig med sladden, slitage bör uppmärksammas av ett kapabelt reparationscenter . Att försumma detta kan leda till andra skador, vilket också kan påverka den bärbara datorns batteri prestanda eller risk för brand, enligt PCWorld.

  Förvara laddaren på rätt sätt

  Precis som med laptops, som normalt är placerade inuti datorväskor eller stoppad kuvert, bör sladdar lagras på rätt sätt när den inte används. Laddaren får aldrig utsättas för extrema temperaturer, t. ex. på bilens instrumentbräda i mitten av sommaren eller mitt i vintern. Det får inte bli våt eller utsättas för frätande kemikalier, eftersom dessa faktorer kan allvarligt skada laddaren. Manualen för ett Belkin Laptop nätadapter, till exempel, specifikt anger att användare måste undvika dessa. Det uppmanar också användare att undvika att placera laddaren nära värmekänsliga material.  När den inte används, bör laptop laddare förvaras i samma väska som den bärbara datorn. Om det inte finns tillräckligt med utrymme, sätta laddaren i ett bekvämt tyg påse eller en liten låda är också ett alternativ.

  Göra en säkerhetskopia Charger

  När du reser med din bärbara dator ofta, är det en bra idé att få en andra laddningsadapter att undvika slitage. Att ha en back-up laddare kan också spara dig huvudvärk av att köpa en i en okänd plats bör ditt första adaptern skadas. BraveNewTraveler. com, en daglig online resemagasin rekommenderar packning en extra strömkälla, t. ex. en bärbar laddare adapter, när vi åker på resor med din laptop.


Previous:nothing Next:hur du aktiverar USB-enheter

Relaterade artiklar


 • Hur använder jag en lg 8x extern bärbar DVD-brännare?
 • grafikkort för datorspel
 • hur du uppgraderar RAM-minnet på en Dell Inspiron 4100
 • hur reparera en saknad nyckel på en bärbar dator tangentbord
 • effektbehovet på en bärbar dator fläkt
 • hur man fyller bläckpatroner till PSC 950
 • hur man skriver ut kuvert med en Lexmark X2600 skrivare
 • hur du justerar kontrasten för en Dell-dator
 • hur man överklockar AMI BIOS
 • xeon e5410 prestanda