Dator > hur man skriver ut USP etiketter på en zebra 2844

 • hur man skriver ut USP etiketter på en zebra 2844


 • Skriva ut en etikett porto från ditt hem är inte bara bekvämt, men det kan också spara tid och pengar. Spårning är generellt ingår i denna online-tjänst och online-priser är billigare än priserna på ditt lokala United States Postal Service (USPS). Om du känner till vikten av ditt paket och ha adressen kan du snabbt och enkelt skriva ut en porto etikett med ditt Zebra skrivare

  Du behöver:.
  USPS konto
  Skala.
  Sömmerska mjuk måttband.


  1.
  Logga in eller registrera dig för ett konto på USPS hemsida. Ange "Adressetiketter" information, inklusive din e-post och telefonnummer, om tillämpligt. Kontrollera "Get Track Bekräfta meddelanden via e-post," om så önskas. Välj "Frakt från postnummer" eller ange ett nytt postnummer i rutan. Markera kryssrutan "Spara i Adressbok" för att spara din postadress. Klicka på "Zip Code Lookup" länk för att ta ett postnummer, om det behövs.
  2.
  Slutför "Leveransadress" delen av formuläret. Inkludera en e-postadress och markera "Meddela mottagaren av sjöfart, via e-post Ship Anmälan" att låta mottagaren veta när det är som transporteras. Markera kryssrutan "Spara i Adressbok" att lägga till adressen för framtida bruk.
  3.
  Slå in paket. Försegla den med tejp som om det skulle sändas per post. Väg den med din skala eller genom att ta den till ditt lokala postkontor eller andra utskick anläggning. Ange vikten, inklusive pounds och ounces, i lämpliga rutor på USPS hemsida.
  4.
  Mät längd och omkrets av ditt paket. (Se Tips avsnitt för en definition av omkrets. ) Ange "Ja, Nej eller Inte säker" på denna fråga: "Är ditt paket är större än 84 inches i längd och omkrets och /eller över 1 kubikfot?" Kontrollera med din frakt möjlighet att ta reda på när USPS eller annan anläggning stänger att välja rätt leveransdatum. Välj ett leveransdatum på upp till tre dagar genom att dra ner till önskat datum. Välj "Express Mail Håll hämtas ut hos Posten," om så önskas.
  5.
  Försäkra ditt paket genom att ange beloppet av försäkring i rätt ruta, om så önskas. Klicka på "Fortsätt" längst ner till höger på skärmen.
  6.
  Välj ett av de tillgängliga sätt att skicka ditt paket. Notera leveranstid och gällande avgifter. Förvandla din Zebra 2844 skrivaren. Se till att den är redo att skriva ut innan du fortsätter. Klicka på "Fortsätt" längst ned till höger på sidan.
  7.
  Klicka på "Redigera Skrivarinställningar" i skrivaren avsnitt. Klicka på "etikettskrivare. " Dra ner till Zebra LP2844-Z eller Zebra TLP 2844 och klicka på "Spara". Välj utskriftsalternativ på skrivaren för att ändra skrivarinställningarna. Klicka på "Skriv ut etikett" och vänta på etiketten att slutföra utskriften. Klicka på "OK" efter etiketten helt har tryckt eller på "Avbryt" för att försöka skriva ut etiketten igen.

  Tips och varningar


 • omkrets är det uppmätta avståndet runt den tjockaste delen av skiftet. Du kommer förmodligen behöva en sömmerska mjukt måttband för att få en korrekt mätning.

Previous:nothing Next:hur du tar bort täcker för monitorer

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar drivrutiner nätverkskort
 • hur man installerar en PC-kortplats
 • Hur rengör jag den magnetiska valsar i en C9734B?
 • My Passport Essential inte går att starta Mac i Western Digital
 • hur man rengör ett pc som ny
 • Inaktivera en touchpad på en HP dv5000
 • hur du tar bort täcker för monitorer
 • hur du uppgraderar RAM-minnet på en Dell Inspiron 4100
 • e-maskin T1100 specs
 • hur du lägger till RAM-minne till HP bärbara datorer