Dator > hur du skickar mac typsnitt till en PC

 • hur du skickar mac typsnitt till en PC


 • Teckensnitt som finns på din Macintosh-dator kan också användas på din Windows-baserade dator så länge teckensnittets filändelsen är kompatibel för användning på PC. Typsnitt som är OpenType TrueType eller är kompatibla både datorsystem och kan överföras mellan datorer via USB-eller CD-RW-enhet. Teckensnitt lagras i mappen Fonts på datorns hårddisk och kan nås med ordbehandlingsprogram för användning. Om datorn inte kan använda teckensnitt, kommer den att visa ett felmeddelande när du försöker att använda teckensnittet i ett dokument, enligt Apple.

  Du behöver:
  USB Drive
  . Tom CD-RW-skiva.

  USB Drive


  1.
  Anslut USB-enheten i Macintosh USB-port för att ansluta den till datorn. Håll "Control" på din Macintosh tangentbord och klicka på "USB" eller "No Name"-ikonen på skrivbordet för att komma åt USB-enheten.
  2.
  Släpp "Control"-tangenten och Klicka på "Öppna" i pop-up fönster.
  3.
  Klicka på "Finder" ikonen på skrivbordet's Dock och klicka på "Macintosh HD"-ikonen i fönstret. Gå till "Användare /Bibliotek /Typsnitt" för att se dina tillgängliga teckensnitt och sedan markera teckensnitt i mappen.
  4.
  Klicka på "Redigera" högst upp på skärmen och klicka på "Kopiera" för att kopiera teckensnitten.
  5.
  Klicka på USB-fönstret och klicka på "Redigera" högst upp på skärmen. Klicka på "Klistra in" för att klistra in teckensnitt i USB-fönstret. Teckensnitten kommer att överföras till din USB-enhet.
  6.
  Dra USB-ikonen till papperskorgen på skrivbordet's Dock för att mata ut USB köra säkert. Ta bort USB-enheten från din Mac och infoga den i datorns USB-port.
  7.
  Dubbelklicka på "Den här datorn"-ikonen på din dator och dubbelklicka på "Flyttbar disk "-ikonen i fönstret. Markera de teckensnitt i USB-fönster och högerklicka på ett av teckensnitten.
  8.
  Klicka på "Kopiera" på snabbmenyn och klistra in typsnitten i "Fonts" mapp på din PC. Den "Fonts" mappen finns i "System" mapp på datorn.

  CD-RW-skiva


  1.
  Sätt in en tom CD-RW-skiva i din Mac CD-RW-enhet, klicka på "Finder"-ikonen i Dock och klicka på "Macintosh HD"-ikonen i fönstret. Gå till "Användare /Bibliotek /Typsnitt" för att se dina typsnitt och sedan markera teckensnitt i mappen.
  2.
  Dra den markerade teckensnitt till "CD" i Finder sidomeny för att kopiera dem till CD-RW-skiva.
  3.

  Klicka på "CD"-ikonen och klicka sedan på "Bränn" i Finder-fönstret att bränna teckensnitt till din CD-RW-skiva.
  4.
  Tryck på "Mata ut" knappen på tangentbordet när bränningen är klar och sätter in skivan i datorns CD-enhet.
  5.
  Dubbelklicka på "Den här datorn"-ikonen på datorns skrivbord och dubbelklicka "CD"-ikonen för att komma åt skivan. Dra och släpp teckensnitt till mappen Fonts som ligger i datorns mappen System.


Previous:nothing Next:hur felsöker jag inkommande utskrift i HP Officejet 710 allt-i-ett?

Relaterade artiklar


 • My Passport Essential inte går att starta Mac i Western Digital
 • hur man återställer underhålls räkna med en HP 4250
 • hur man återställer pad avfall bläck på en kanon MP180
 • vad är SuperDrive?
 • hur du kör minne scanner
 • IBM T23 specifikationer
 • mina laptop kommer inte att ansluta
 • riktlinjer för att köpa en ny dator
 • hur jag ställer in mitt powerpoint visar
 • hur man återställer en SONY PCG-grz630