Dator > hur du ansluter två bildskärmar till en bärbar dator med S-video

 • hur du ansluter två bildskärmar till en bärbar dator med S-video


 • Ansluta flera bildskärmar till en bärbar dator via en s-videokabel kan utöka din arbetsyta för att öka produktiviteten. En S-videokabel, kort för separat video, är en fyra stift består av två kanaler, en för svartvita bilder, och en andra för färgbilder. Till skillnad från sammansatt video-kablar, som slår sig samman svartvitt och färg bilder via samma kanal och oftast smetar bilderna, s-video-kablar hålla bilder skarpt och tydligt. Om din bärbara dator innehåller en enda S-videoingång, måste du använda en s-video splitter för att ansluta fler än en bildskärm till datorn.

  Du behöver:
  A-videokablar
  . S-video splitter.
  Apple DVI-till-video-adapter.

  Ansluta två bildskärmar till Windows Bärbara datorer


  1.
  Anslut de två bildskärmens till din bärbara dator s-video ingång. Om din bärbara dator bara har en s-video ingång, ansluter du en s-video splitter till den gemensamma s-videoingång på din dator, anslut sedan ytterligare övervakare till splittern S-video-ingångar.
  2.

  Ström på de två externa bildskärmar.
  3.
  Öppna "Start"-menyn och klicka på "Kontrollpanelen" klick "Framträdanden och teman, dubbelklicka sedan på "Visa"-ikonen. Tillträde displayen ikonen Utseende och anpassning, i motsats till Utseende och teman, om din dator använder Windows Vista eller högre.
  4.
  Välj fliken "Inställningar" och tryck på "Identifiera "knappen för att visa ett antal ikon som representerar varje enhet, inklusive din bärbara dator. Markera bildskärmsikonen som motsvarar din bärbara dator och klicka på "Använd den här enheten som primär bildskärm" kryssrutan.
  5.
  Klicka och dra bildskärmsikonerna till önskad position som återspeglar hur du vill flytta fönster från en bildskärm till en annan. Till exempel, om de två bildskärmar sitta till höger om din bärbara dator och identifierar sig som ett och två respektive orientera bildskärmsikonerna på skärmen bredvid varandra i att räkna för att dra fönster objekt från din bärbara dator till andra skärmar genom att dra till höger.
  6.
  Tryck "OK", klicka sedan på "Apply" för att spara inställningarna.

  Ansluta två bildskärmar till bärbara Mac-datorer


  1.
  köpa en Apple DVI-till-video-adapter på din lokala Apple-butik, online eller hos en auktoriserad Apple-återförsäljare. DVI-till-videoadapter, vilket är nödvändigt för att stödja externa bildskärmar, innehåller en ingång för s-video-anslutning.
  2.
  Anslut adaptern till din bärbara dator och bifoga en s-video splitter för att S-video-ingången på DVI-till-video-adapter.
  3.
  Sätt på den externa skärmar och använder två ar-video kablar för att ansluta varje bildskärm till er-video splitter . Din Mac kommer att automatiskt upptäcka två bildskärmar
  4.
  Klicka på "Apple"-ikonen, öppna "Systeminställningar", öppna sedan "Visar" Pan att justera upplösningen på externa bildskärmar enligt önskemål.

  tips och varningar


 • Om du använder tv-apparater som externa bildskärmar eller monitorer med inbyggda högtalare, måste du ansluta en ljudkabel från datorn: ns hörlursuttag att den externa TV eller bildskärm: ns hörlursuttag att spela upp ljud på den enheten.

Previous:nothing Next:hur du återvinner datorkablar

Relaterade artiklar


 • hur man rengör otyg borta från en hårddisk
 • den skillnad i prestanda mellan en dual core & Core 2 Duo
 • hur till låsa upp en dvd region i Vista
 • hur man kopplar av ringsignalen på en Xerox WorkCentre 4150
 • hur du uppdaterar en Asus K8V-MX bios
 • hur man konfigurerar en barebone
 • Felsökning en HP 7600-serien skrivare
 • Dell Inspiron 2200 specifikationer
 • hur man återställer toner på en bror laserskrivare
 • hur man ser på insidan av en Hewlett-Packard cpu