Dator > Toshiba A65-S126 funktioner

 • Toshiba A65-S126 funktioner


 • Toshiba presenterade Satellite A65-S126 laptop under 2004. Toshiba inte längre tillverkar den A65-S126, kan konsumenterna fortfarande hitta modeller på marknaden. Utrustad med en 15-tums bildskärm, väger A65-S126 seven pounds och kommer med en blå fall. Ursprungligen pris på $ 999, som beskrivs tekniska publikationer se över A65-S126, som PC Magazine, i datorn som en bra bärbar dator för att utföra grundläggande funktioner, såsom ordbehandling och e-post.

  Lagring

  datorns hårddisk har program som används på datorn och lagrar filer, till exempel ordbehandlingsdokument, videofiler och digital musik. Toshiba utrustat A65-S126 med en 60 GB hårddisk, en stor enhet för en bärbar dator vid tidpunkten för dess release. Den fabriksinstallerade DVD-ROM/CD-RW enheten kan spela upp musik-cd och data in, multimedia filer och digital musik till skrivbara CD-skivor. Enheten kan spela upp DVD-filmer, men ger ingen DVD-inspelning.

  Processor

  Processorn, också känd som CPU (Central Processing Unit), bestämmer snabbheten och kraften i datorns prestanda. Toshiba utrustat Satellite A65-S126 med en 2,8 GHz Celeron-processor, vilket ger tillräcklig kraft och hastighet för att utföra lätta uppgifter, till exempel e-post och ordbehandling. Den 2,8 GHz processor ger inte tillräcklig kraft för att driva program fotoredigering, till exempel Photoshop, eller spel med avancerad grafik, såsom Star Wars eller Age of Empires. (För avancerade program behöver användaren en Pentium 4 eller mer kraftfull processor. )

  Video

  Grafikkort tekniska processen grafik datorn användaren ser på en bildskärm. Kvaliteten på ett grafikkort, i kombination med snabbheten och kraften i datorns processor, kan avgöra kvaliteten på vad en dator användaren ser, liksom vilken typ av video i datorn kan visa. Toshiba fabriksinstallerade ATI Mobility Radeon 7000 IGP grafikkort i A65-S126 laptop. Tekniken säkerställer tillräcklig för visning av 2-D grafik och 3-D animeringar som används i grundläggande, tillverkade äldre spel före frisläppandet av den A65-S126. Sofistikerade spel år 2004 eller efter, kräver ett mer kraftfullt grafikkort.

  programvara

  A65-S126 har en mängd olika förinstallerade program. Toshiba utrustat den bärbara datorn med Microsoft Windows XP Home Edition. Ytterligare Microsoft-produkter omfattar webbläsaren Internet Explorer och Microsoft Works, en svit av produktiviteten program, inklusive Microsoft Word för ordbehandling, Microsoft Money Standard för hantering av finansiella poster och Microsoft Picture It! Foto Premium för fotoredigering. Toshiba också fabriksinstallerade AOL och AT T WorldNet Internet-programvara och QuickTime Player och RealOne Player 8 Basic multimedia program för att njuta av musik-och videofiler.

  Internet-anslutning

  A65-S126 har en inbyggd 56K-modem för att ansluta till Internet via uppringd access, tillsammans med en Ethernet-port för anslutning till ett nätverk. Toshiba utrustat även den bärbara datorn med en inbyggd trådlös anslutning, för att göra Wi-Fi-anslutningar till Internet.


Previous:nothing Next:hur man gör ett tangentbord täcka

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar ett grafikkort online
 • NTFS återhämtning för en hårddisk
 • Felsökning shrinky Dink för tryckmaskinerna bläckstråle
 • processoröverklockning tips
 • hur man fyller en kanon patron
 • Samsung ML-2250d5 instruktioner toner refill
 • hur man byter minne i D830
 • hur man återställer en Western Digital USB-enhet masslagring
 • hur man byter en Dell 4550 bildskärmsadapter
 • hur man byter inmatningsvalsen på en HP Laserjet 4000