Dator > Felsökning av Logitech Bluetooth Mouse

 • Felsökning av Logitech Bluetooth Mouse


 • Logitechs Bluetooth-musen kan användas upp till 30 meter bort från Bluetooth källa, ger dig mer frihet än traditionella möss. Du kan också ta din mus var som helst i sin skyddande påse. Batterierna håller längre på grund av en låg batterinivå ljus och en "On /Off" knappen på musen. Även om din Logitech Bluetooth Mouse levereras med en 3-års garanti, kan du felsöka musen och spara lite tid om du stöter på några problem
  1.
  Byt ut musens batterier om du märker att de har löpt ut. LED indikatorn blinkar rött eller blått i 5 sekunder om du behöver byta batterier. Se till att du stänger av din Logitech-möss off mellan använder för att förlänga batteriets livslängd.
  2.
  Använd din Logitech mus på en annan yta om du har problem med att få musen att fungera. Även om din mus använder laser sensorer för precisionsavläsning på nästan alla ytor, kan en skillnad yta få musen att fungera igen.
  3.
  Koppla bort en av dina andra Bluetooth-enheter och försök att använda musen igen. Din Logitech Bluetooth Mouse kan förlora en viss stabilitet när du har tre Bluetooth-enheter anslutna på samma gång.
  4.
  Kontrollera att datorn har Bluetooth hårdvara installerat för att köra musen. I Windows 7, klicka på "Starta", "Kontrollpanelen" och sedan "Lägg till en enhet" under "Maskinvara och ljud. " Följ instruktionerna i "Lägg till enhet guiden. " Kontrollera att du har din Logitech Bluetooth Mouse påslagen, så Windows 7 kan identifiera den. När du ser din mus i listan klickar på musen ikonen, klicka på "Nästa" för att ansluta den till datorn. I Vista, klicka på "Starta", "Kontrollpanelen" och "Maskinvara och ljud. " Du kommer att se Bluetooth-enheter som anges under "Maskinvara och ljud" om du har Bluetooth installerat. Klicka på "Lägg till" och följ sedan instruktionerna för att installera din Logitech Bluetooth-musen.
  5.
  Match systemkraven med kraven i din dator om du inte kan få din mus ska fungera. För att använda din Logitech Bluetooth mus, måste du ha antingen Windows 7, Windows Vista, Windows XP med Service Pack 2 eller senare, eller Mac OS X 10. 3 eller senare, tillsammans med Bluetooth-teknik och en CD-ROM-enhet.
  6.
  Läs tillverkaren dokumentationen till datorn om du behöver ställa in en switch för Bluetooth-kommunikation uppstå. Köp en maskinvaruenhet som kallas en Bluetooth-dongel och ansluta den till en av dina USB-portar Om din dator inte redan kommit med Bluetooth-teknik.


Previous:nothing Next:hur man återställer lösenord på en kraftig kopiator

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar CPU-hastighet
 • Felsökning en HP 7600-serien skrivare
 • projekt för gamla bärbara datorer
 • hur man återställer en SONY PCG-grz630
 • hur man ansluter en SATA till en usb eSATA kapsling
 • hur du skickar mac typsnitt till en PC
 • hur du återvinner tomma kassetter Neopost bläck
 • hur man öppnar en laptop batteri
 • hur man reparera en sliten laptop sladd
 • hur man får 3G-åtkomst på din IPAD