Dator > hur reparera hp 1220c-skrivare

 • hur reparera hp 1220c-skrivare


 • HP Deskjet 1220c skrivaren kan anslutas direkt till en dator, vilket möjliggör en personlig användare enkelheten i att ha en skrivare på samma skrivbord som skrivaren. Problem med skrivarens maskin-eller programvara visar sig genom dålig utskriftskvalitet, inget svar från skrivaren, blinkande lampor på skrivaren eller felmeddelanden visas på den anslutna datorn skärm. Innan du tar skrivaren till en reparation professionell, felsöka eventuella problem du stöter först för att utesluta enkla lösningar

  Du behöver:.
  Penna.

  skrivare startar inte


  1.
  Tryck på "Power"-knappen för att se om ljuset i den tänds alls. Kontrollera nätsladden på baksidan av skrivaren för att se till att den är helt inkopplad
  2.
  Håll "Resume" knappen så länge som 10 sekunder för att se om det kommer belysa. Om "Resume" knappen tänds, är skrivarens strömförsörjning inte gjort fel.
  3.
  Vrid vredet på baksidan av skrivaren så att pilen pekar till olåst läge . Dra skrivarens bakre luckan ur skrivaren.
  4.
  Sätt en penna i det fyrkantiga hålet på den övre vänstra sidan av bakre dörrens öppnande. Se till att du känner ett motstånd från skrivarens sensor inne i hålet.
  5.
  Håll penna i hålet samtidigt som du trycker på skrivarens "Power"-knappen. Om skrivaren slås på och sedan iväg igen, ta den till en verkstad för service.
  6.
  Stäng av skrivaren och ta bort penna. Montera den bakre luckan och vrid den till låst läge. Om skrivaren slås på och sedan av, har skrivarens bakre luckan ersättas.

  Saknade delarna av text eller bilder


  1.
  Slå på skrivaren och göra säker på att det sitter tyst, vilket indikerar att det görs med starten processer. Öppna övre luckan och vänta på att patronen transport till helt slutar röra sig.
  2.
  Titta på indikatorpil kassetten stannar framför och ange om de patroner är lite bläck , felaktigt installerade eller fungerar korrekt. Ta bort båda bläckpatronerna och kontrollera att de inte har någon skyddande tejp på undersidan eller runt koppar kontaktpunkterna.
  3.
  Tillbaka bläckpatronerna, se till att de båda klickar på plats . Stäng skrivarens övre luckan och vänta som skrivare kalibrerar patroner.
  4.
  Klicka på Windows eller "Start"-knappen på datorns skrivbord och välj "Skrivare. " Högerklicka på ikonen för 1220c och välj "Egenskaper" i menyn.
  5.
  Välj fliken som heter "Förmåner" och klicka på knappen märkt "Services. "Klicka på" Rengör bläckpatroner "-knappen och följ instruktionerna på skärmen.


Previous:nothing Next:Hur du ser Apple TV på Internet

Relaterade artiklar


 • hur man rengör otyg borta från en hårddisk
 • icke-tangentbord inmatningsenheter
 • hur långsam kopiera en hårddisk
 • hur man fyller bläckpatroner
 • hur man återställer en Pocket PC 2003
 • hur du formaterar om din Dell Inspiron laptop
 • hur man fyller Dell AIO 924 bläckpatroner
 • Hur fixar jag en svart linje längs mitten av sidan på en HP Officejet skrivare?
 • DIY: SATA till USB
 • vad är Toner gjord av?