Dator > det bästa grafikkort för gamers

 • det bästa grafikkort för gamers


 • Du behöver:
  liten dammsugare
  . Mjuk trasa.
  Bomull undergrupperna.
  Varmt vatten.
  Isopropylalkohol.

  Analysera kvaliteter olika grafikkort kan vara så tidskrävande och komplicerade som high-end gaming sig. Istället för att bli överväldigad av specifikationer av individuella kort, fundera på vad du vill att dina kort ska göra. Det bästa kortet för dig beror på vilken typ av spel du spelar, kvaliteten på din skärm och systemets RAM-minne och, naturligtvis, din budget. Alla priser är aktuella i september 2010.

  High-End Grafikkort

  Om du vill ha det absolut bästa, och är villiga att betala för det, händerna ner bästa grafikkortet är ATI Radeon HD 5970. Med 2 GB inbyggt minne och två grafikprocessorer, erbjuder detta kort av högsta kvalitet spelupplevelsen tillgänglig. Det säljs för ungefär $ 680. Nvidia GeForce GTX 480 är det första av Nvidias DirectX 11 kort och den snabbaste singel-GPU-processorn tillgänglig. Det kostar ca $ 530. Ett steg är nere Nvidia GeForce GTX 470, den tredje snabbaste grafikkort, med ett betydligt mer hanterbart pris på cirka $ 300.

  bang för Buck

  För spelare utan obegränsade medel att ägna åt sin passion, bra prestanda alternativ finns tillgängliga för under $ 200. Nvidia GeForce GTX 460 768 MB är en annan av Nvidias DirectX 11-kort serie, det går snabbt och tyst, och använder en rimlig mängd ström. Det säljs ungefär $ 180. Den lilla beefier ATI Radeon HD 5830 säljer för ungefär samma belopp. ATI Radeon HD 5770 1GB är jämförbar med GeForce GTX 460 i prestanda, men säljs för ungefär $ 150.

  Gaming på en budget

  Om du har begränsade medel eller spela äldre spel med lägre tekniska krav, finns det grafikkort för under $ 100. Med dessa kort, hardcore 3-D skyttar är inte mycket av en option, men rollspel och realtids-strategispel kan köra på högsta grafik inställningar. NVIDIA GeForce GT 240 GDDR5 är löper smidigt och snabbt på hög upplösning inställningarna med mindre detaljer nivåer, det kostar ungefär $ 75. ATI Radeon HD 5670 använder en liten grafikkrets som går utan en extern strömkälla, det utför med en bra bildhastighet till sänkta inställningar, och säljer för ca $ 100.

  bärbara spel

  De båda stora grafikkortstillverkarna göra Laptop-versioner av sina skrivbord kort. Medan laptop grafikkort "kvalitet kommer alltid att vara sämre än i stora, makthungrig stationära datorer, kan mobila spel fortfarande vara av hög kvalitet. Den högsta kvalitet performer för alla bärbara datorer är Nvidia GeForce GTX 480, den bärbara motsvarigheten till GeForce GTX 480. Ett litet steg ner från Nvidias mobila kort är ATI Radeon Moblity HD 5870, AMD: s mobila versionen av Radeon HD 5770.


Previous:nothing Next:e-maskin T1100 specs

Relaterade artiklar


 • hur man återställer CMOS för en Dell Latitude D505
 • hur man fixar en extern hårddisk
 • mina bärbara skärmen kommer inte att fungera
 • hur man byter hk 8550 skrivarens minne
 • Så här lägger du nycklarna till en macbook
 • hur man öppnar det gäller en Canon PIXMA 4000
 • Lägga till en fax skrivare i Windows Vista
 • det bästa grafikkort för gamers
 • hur man fixar låg bläck i en HP-skrivare 7410
 • hur man öppnar fallet på en Dell Inspiron 1000