Dator > Toshiba A215 LCD anvisningarna för byte

 • Toshiba A215 LCD anvisningarna för byte


 • LCD laptop skärm ersättning är ofta en enkel process om man har lite bakgrundsinformation med hårdvara. Men det förfarande ersätta LCD på en Toshiba Satellite A215 är mer komplicerat. Placeringen av hårdvaran integrerad till demontering processen kräver att du tar isär hela framsidan av den bärbara datorn. Talaren panelen och tangentbordet måste avlägsnas innan du kan komma LCD-panelen. Denna uppgift är endast för de väl insatt i dator demontering och reparation

  Du behöver:.
  Philips skruvmejsel.
  Liten kniv.

  bort tangentbordet och Cover


  1.
  Stäng av datorn. Koppla bort nätadaptern från den bärbara datorn. Ta bort batteriet genom att lyfta upp batteriluckan, skjuta knappen låser i öppet läge och lyft ut batteriet ur den bärbara datorn.
  2.
  Ta bort tangentbordet bezel genom att sticka in en liten kniv undersidan och lyft upp. Tangentbordet bezel kommer att knäppa på sin plats. Tangentbordet bezel är den långa, tunna plastbit precis ovanför bärbara tangentbordet.
  3.
  Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna från den bärbara datorn. Dessa skruvar kommer att avslöjas när du tar bort tangentbordet bezel. Skruvarna håller tangentbordet på plats. Tryck in på spärren längst upp i mitten på tangentbordet och lyft upp tangentbordet.
  4.
  Koppla bort tangentbordet kontakten från moderkortet. Kontakten kommer att vara en kabel på botten av tangentbord som ansluts till moderkortet via tangentbordet församling. Tryck in på vardera sidan av kontakten och dra försiktigt ut att släppa. Lyft tangentbordet ur locket församling.
  5.
  Bort de fyra skruvarna som håller församlingen på plats. Skruvarna markeras med "F8" logotyp bredvid varje. Använd en liten kniv för att bända loss den bärbara datorn. Starta på sidorna och sakta arbeta dig runt. Omslaget kommer att knäppa på sin plats, vilket gör att du kan lyfta upp och ta bort den.

  Ta bort Screen Bezel


  1.
  Ta bort de fyra gummi skruven täcker från skärmen bezel med hjälp av en liten kniv för att lyfta dem ur plats. En skruv är i varje hörn. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna från skärmen ramen.
  2.
  Placera dina fingrar i mellan LCD och skärmen bezel. Försiktigt Lossa bezel från skärmen montering. Arbeta dig runt tills ramen är befriad från skärmen församlingen.
  3.
  Ta bort de tre skruvarna på ramen på plats. Dessa skruvar kommer att ligga på den nedre delen av den bärbara datorn, där församlingen locket fanns. En skruv kommer att ligga på vänster sida, bredvid gångjärnet. De andra två kommer att ligga bredvid varandra på höger i hörnet.
  4.
  Lyft upp på ramen och dra bezel ur den bärbara datorn.

  Byta LCD


  1.
  Luta LCD framåt. Längs varje sida skall vara tre skruvar. Ta bort skruvarna och lyft LCD ur konsolerna. Sätt LCD-skärmen nedåt på tangentbordet område den bärbara datorn.
  2.
  Bort videokabeln från baksidan av LCD-skärmen. Det kommer att vara placerad högt upp på LCD-skärmen. Tryck in på sidorna av kontakten och dra försiktigt av kontakten från hamnen.
  3.
  Koppla ur kablarna från båda sidor av LCD-omriktaren. Omriktaren ligger i skärmen församling. Ta bort LCD från den bärbara datorn
  4.
  Placera den nya LCD-skärmen nedåt på den bärbara datorn. Anslut videokabeln till videoutgången på baksidan av den nya LCD.
  5.
  Anslut växelriktaren kablarna tillbaka till omriktaren. Placera den nya LCD tillbaka in i skärmen parentes i skärmen montering och säkra de tre skruvarna på vardera sidan av LCD.

  Montering


  1.
  Snap frontpanelen på plats under LCD-skärmen. Sätt tillbaka de tre skruvarna i den nedre delen av den bärbara datorn. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i hörnen på ramen och montera gummi skruven täcker på plats igen.
  2.
  Snäpp tillbaka locket på botten av den bärbara datorn. Sätt tillbaka de fyra skruvarna, märkt med "F8" logos för att säkra skyddet.
  3.
  Anslut tangentbordet kontakten till moderkortet genom att trycka tillbaka kontakten i porten. Sätt tillbaka tangentbordet till sin ursprungliga position och ersätta de två skruvarna längst upp på tangentbordet.
  4.
  Snap tangentbordet bezel på plats ovanför tangentbordet.
  5.
  Vänd den bärbara datorn över och sätt i batteriet. Sätt tillbaka batteriluckan. Slå på den bärbara datorn för att se den nya skärmen fungerar korrekt.


Previous:nothing Next:hur till låsa upp en pekplatta

Relaterade artiklar


 • jämför grafikkort: NVIDIA
 • Inaktivera en Microsoft Bluetooth stack i Vista
 • hur du återvinner datorer i Michigan
 • hur man torka av hårddisken på en aspire 3050 notebook
 • hur man återställer en Compaq dp177a
 • hur du tar bort CPU-fläkt i en HP d530
 • hur man kan kopiera och klistra in utan att använda musen
 • min xps laddas inte
 • hur man öppnar en laptop batteri
 • Felsökning LaserJet 5N