Dator > Felsökning av en HP LaserJet 2200dt

 • Felsökning av en HP LaserJet 2200dt


 • Stort format laserskrivare som HP LaserJet 2200DT används ofta i näringslivet, och för det mesta de presterar ganska bra. Trots detta, skrivare liksom LaserJet 2200DT omfattas av ett antal frågor, och att veta hur man känner igen och lösa dessa problem är det bästa sättet att hålla enheter igång. Professionell service för en out-of-garanti LaserJet-skrivare kan vara ganska hög, så du kan spara mycket pengar genom att bara lära sig hur man hanterar vanliga problem på egen hand

  Du behöver:.
  Liten dammsugare.
  Mjuk trasa.

  Inget svar


  1.
  Tryck på skrivarens "Gå"-knappen för att skriva ut en testsida. Detta kommer att avgöra om problemet är med själva skrivaren, eller kommunikationen mellan skrivaren och datorn.
  2.
  Klicka på "Start" knappen på datorns skrivbord. Välj "Kontrollpanelen" från listan och dubbelklicka på "Administrationsverktyg". Dubbelklicka på "Tjänster" och bläddra ner till "Print Spooler" tjänst. Högerklicka på "Print Spooler" service och välj "Start" för att starta om utskriftshanteraren och återupprätta kommunikationen mellan skrivaren och datorn.
  3.
  Ta bort och sits kabeln som går från datorn till skrivaren. Kontrollera att kabeln sitter ordentligt fast i båda ändarna, försök sedan utskriftsjobbet igen.

  Blinkande röd lampa


  1.
  Kontrollera alla dörrar på 2200DT skrivaren . Den röda lampan blinkar om någon av dörrarna är öppna.
  2.
  Ta bort tonerkassetten från skrivaren och sätt i den igen. Kontrollera att tonerkassetten går hela vägen ner i skrivaren och stäng sedan tonerkassetten luckan ordentligt.
  3.
  Öppna pappersmagasinet och leta efter några papper som fastnat. Ta bort eventuella delvis matas papper, lufta sidorna noggrant och ta bort eventuellt papper som håller ihop. Med tiden tenderar fukt ansamlas i papper, och att fukt kan orsaka sidorna att hålla ihop.
  4.
  Slå av skrivaren genom att stänga av skrivaren, ta bort strömmen sladd och så att skrivaren att vara avstängd i en minut. Koppla in skrivaren igen och slå på den.

  Dålig kvalitet


  1.
  Öppna skrivarens framsida och ta bort tonerkassetten. Rengör skrivarens insida noggrant med en liten dammsugare. Den typ av vakuum används för att rengöra datorkomponenter fungerar bäst, men du kan även använda en liten handdammsugare med en spalt bilaga.
  2.
  Dammsug hela tillgängligt område inuti skrivaren för att ta bort damm och smuts. Använd en mjuk trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande papper damm eller toner rester.
  3.
  Vänd tonerkassetten över och undersöka den ordentligt. Kontrollera eventuella läckor i botten av patronen. Om det läcker toner, bör den bytas ut omedelbart, eftersom ett läckande tonerkassett kan förorena hela pappersbanan och vara ganska svårt att lösa.
  4.
  Sätt tillbaka tonerkassetten i skrivaren och skriva ut en testsida genom att trycka på knappen "Kör". Undersök utskriften noggrant för blek eller ojämn. Om utskriftskvaliteten fortfarande är dålig, är tonerkassetten bytas ut.


Previous:nothing Next:hur man skriver ut ett 16x22 foto

Relaterade artiklar


 • bläckstråleskrivare vs laserskrivare kvalitet
 • den bästa skrivaren för broschyrer
 • typiska överföringshastigheten från en hårddisk
 • hur du uppgraderar bärbara minne i eMachines
 • Min HP 8150n kommer inte duplex
 • min Acer Aspire One kommer inte att ansluta till det trådlösa
 • hur man byter en Inspiron 600m laptop skärm
 • hur fylla på Lexmark x5070 färg och svart patron
 • hur du kör minne scanner
 • hur man installerar en andra hårddisk i en stationär Sony Vaio rg30