Dator > Felsökning av HP LaserJet P2015dn

 • Felsökning av HP LaserJet P2015dn


 • Oavsett om du använder din HP LaserJet P2015dn för hemmet eller arbetsplatsen, att veta hur man känner igen och lösa gemensamma problem kan spara tid och pengar. Dessa skrivare är benägna att ett antal gemensamma frågor, och att lära sig att platsen dessa problem tidigt är det bästa sättet att hålla skrivaren friktionsfritt. Ta ett steg-för-steg till skrivare felsökning är vanligtvis den bästa metoden, eftersom ett antal olika saker kan orsaka samma problem

  Du behöver:.
  Nätverkskabel
  . Skrivarkabel.
  Skriv rullar.
  Små dammsugare.
  Mjuk trasa.
  Tonerkassett.

  Inget svar


  1.
  Logga in på datorn och klicka på "Start". Välj "Control Panel" från menyn och dubbelklicka på "Administrationsverktyg". Dubbelklicka på "Tjänster" och bläddra ner till "Print Spooler" tjänst. Om status för tjänsten inte är "igång" högerklicka och välj "Start" i menyn.
  2.
  Ta bort och sätt tillbaka skrivarkabeln om skrivaren är direkt ansluten till din dator. Kontrollera att skrivaren kabeln är säker i båda ändar.
  3.
  Koppla bort nätverkskabeln från nätverkskort i P2015dn. Nätverkskortet ska vara på vänster sida av skrivaren som du ser på det, nära baksidan av enheten. Bort kabeln och sätter tillbaka den. Också ta bort änden av kabeln som går till nätet plattan på väggen. Om skrivaren fortfarande inte svarar, antingen nätverkskort eller nätverkskabeln kan behöva bytas ut.

  Pappersstopp


  1.
  Dra ut alla pappersfack, testa sedan ett pappersmagasin i taget. Om papperskvadd från ett magasin och inte den andra, rullarna på problemet magasinet är förmodligen slitna släta.
  2.
  Skjut problemet facket tills det tar stopp, lyft sedan försiktigt upp på facket att ta bort det spåret. Dra ut facket helt från skrivaren.
  3.
  Nå inuti skrivaren och känsla för facket rullarna. Dra smoth rullarna utanför baren och kasta dem. Skjut nya rullar på baren och pressa dem tills de låses på plats. Byt facket och försök utskriftsjobbet igen.

  Dålig utskriftskvalitet


  1.
  Öppna den främre dörren till P2015dn och ta bort tonerkassetten. Ställ tonerkassetten åt sidan och rengör skrivarens insida ordentligt. Använd en liten dammsugare som den typ som används för att rengöra datorkomponenter.
  2.
  Torka av skrivarens insida med en mjuk trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande papper damm och toner rester. Sätt tillbaka tonerkassetten i skrivaren och skicka utskriftsjobbet igen.
  3.
  Undersök utskriften noga. Om utskriften visas ljus eller blek, är tonerkassetten utsliten och behöver bytas ut.


Previous:nothing Next:Felsökning av en laserjet 4p

Relaterade artiklar


 • Hur sätter jag upp en laptop?
 • processoröverklockning tips
 • hur man fyller en HP 21 bläckpatron
 • hur man byter C5500 toner trummor
 • Installera mer minne i en bärbar dator
 • hur man kan jämföra AMD-processorer
 • hur man återställer en föråldrad # 14 HPs bläckpatroner
 • Pentium D prestanda
 • Lägga till en bildskärm till en sluten laptop
 • hur man byter inmatningsvalsen på en HP Laserjet 4000