Dator > hur man formaterar en hårddisk på en HP Pavilion dv7 laptop

 • hur man formaterar en hårddisk på en HP Pavilion dv7 laptop


 • Formatera om hårddisken på din HP Pavilion dv7 laptop är ett utmärkt sätt att bli av med gamla, onödiga filer som tar upp värdefull plats på din dator, eller att bli av med ett virus som har tagit över din bärbara dator. HP Pavilion dv7 levereras med Windows 7 och gör det enkelt för användarna att få tillgång till HP Recovery Manager genom att använda antingen en återställningsskiva eller återställningspartitionen

  Formatera med återställningspartitionen


  1.
  Klicka på ikonen "Starta" i det nedre, vänstra hörnet av Windows 7 startskärmen, skriv sedan "Recovery" i sökrutan längst ner på Start-menyn.
  2.
  Klicka på "Recovery Manager" i listan över alternativ som visas ovanför sökrutan. Med HP Recovery Manager Programmet kommer att öppnas.
  3.
  Klicka på "System Recovery", som visas på vänster sida av programmet Recovery Manager under "Jag behöver hjälp omedelbart. " HP Pavilion dv7-serien bärbara datorn kommer startas om och Recovery Manager visas på skärmen.
  4.
  Klicka på "System Recovery" igen, klicka sedan på "Nästa".
  5.
  Klicka på "Nej" om du tillfrågas om du vill använda Microsoft Systemåterställning. Klicka på "Nästa".
  6.
  Klicka i rutan till vänster om "återhämta sig, utan att säkerhetskopiera dina filer" och klicka "Nästa".
  7.

  Klicka på "Nästa" för att bekräfta att du vill formatera om hårddisken på din HP Pavilion dv7 laptop. Omformatering börjar och kan ta mellan 30 minuter och två timmar, beroende på storleken på hårddisken och hur mycket information du har lagrat på den. Datorn startas om när processen är klar och du kan fortsätta att inrätta Windows 7 med dina personliga inställningar.

  Format med skivor


  1.
  Placera återställningsskiva som du antingen har skapat eller köpt från HP i CD /DVD-ROM-enhet och starta om datorn.
  2.
  När uppmaningen "Tryck valfri tangent för att starta från CD eller DVD" visas på skärmen i början av uppstartsprocessen, trycka på valfri knapp. Efter några minuter kommer HP Recovery Manager-programmet att visas på skärmen.
  3.
  Klicka på "System Recovery. "
  4.
  Klicka i rutan till vänster om "återhämta sig, utan att säkerhetskopiera dina filer," klicka sedan på "Nästa". Omformatering börjar och kan ta mellan 30 minuter och två timmar, beroende på storleken på hårddisken och hur mycket information du har lagrat på den. Datorn startas om när processen är klar och du kan fortsätta att inrätta Windows 7 med dina personliga inställningar.
  5.
  Klicka på "Skip" när du ombeds att sätta in Supplemental Driver skiva. Datorn startas om och du kan fortsätta att inrätta Windows 7 med dina personliga inställningar.


Previous:nothing Next:Felsökning av Sony SDM-X73

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en kanon patron
 • hur man fyller en Xerox 5328 tonerkassett
 • hur du uppgraderar minnet på en Dell Inspiron 710m
 • hur man öppnar målet till en Dell Dimension 4700
 • Ta bort och radera en hårddisk & börja om
 • hur du uppdaterar min cd / dvd-enhet
 • hur man ansluter en SATA-hårddisk till en bärbar dator
 • hur man upptäcker ett ethernet styrenhet
 • xeon 3040 prestanda
 • Vad gör moderkortet i en dator göra?