Dator > hur dela Internet med en Bluetooth-

 • hur dela Internet med en Bluetooth-


 • Windows 7: s Internet Connection Sharing kan du dela en dator är ansluten till Internet med andra enheter anslutna till den. Internet-anslutningar kan delas över Bluetooth, en hög hastighet, kort räckvidd trådlöst protokoll som vanligen används i mobiltelefoner, smartphones och handdatorer. Den dator som delar Internet-anslutningen med andra enheter kallas värddator, och det måste konfigurerad innan du kan börja dela 1.
  Öppna "Start"-menyn och välj "Kontrollpanelen" och sedan "Nätverk och Internet", "Nätverks-och delningscenter" och klicka på "Ändra inställningar för nätverkskortet" i panelen till vänster.
  2.
  Välj och sedan högerklicka på nätverkskortet anslutet till ditt hemmanätverk, och klicka på "Egenskaper". I de flesta fall är detta en annan adapter från den som är ansluten till Internet.
  3.
  Markera rutan bredvid "Tillåt andra att andra nätverksanvändare ansluter via den här datorn Internet anslutning "och sedan gå till" Nätverk "-fliken i fönstret.
  4.
  Välj" Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) "från listan i mitten av fönstret och klicka på "Egenskaper. "
  5.
  Kontrollera" Erhåll IP-adress automatiskt "radiella och klicka" OK ".
  6.
  Välj" Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) "från listan och klicka på" Egenskaper "och sedan markera" Erhåll IP-adress automatiskt "och klicka" OK ". Klicka på" Stäng "-knappen. Upprepa steg 4 till 6 på de andra datorerna i ditt nätverk. Din Internet-anslutning ska nu vara tillgänglig för andra datorer i ditt nätverk.
  7.
  Gå tillbaka till huvudskärmen Kontrollpanelen skärmen och skriv "Bluetooth" i sökrutan i övre högra hörnet av fönstret. Klicka på "Ändra Bluetooth-inställningar" under "Enheter och skrivare. "
  8.
  Markera kryssrutan "Tillåt Bluetooth-enheter upptäcker den här datorn" och klickar sedan på "OK".

  9.
  Öppna "Start"-menyn på datorn eller datorer du vill ansluta till värddatorn och välj "Skrivare och enheter".
  10.

  Klicka på "Lägg till en enhet"-knappen nära toppen i fönstret. Windows letar efter och visar andra enheter kan ansluta till, inklusive andra Bluetooth-aktiverade datorer i närheten.
  11.
  Välj värddatorn och klicka på "Nästa".
  12.
  Ange säkerhetskoden lösenord visas på värddatorn i det fönster som öppnas på den andra datorn och sedan Klicka på OK för att avsluta installationen av anslutningen. Upprepa steg 9 till 12 på varje dator du vill ansluta via Bluetooth.
  13.
  Gå tillbaka till "Bluetooth Settings" fönster på värddatorn och avmarkera "Tillåt att Bluetooth-enheter hitta den här datorn. " Lämna "Tillåt Bluetooth-enheter ansluter till den här datorn" markerad. Klicka på "OK" för att avsluta installationen av delad Internet-anslutning via Bluetooth.

  Tips och varningar


 • Du kan dela din Internetanslutning med smartphones och handdatorer, också. Bara sätta telefonen i upptäckten genom att öppna "Lägg till en enhet" fönstret väljer du din telefon i listan och ange lösenordet datorn genererar i telefonen.

Previous:nothing Next:Så här lägger du nycklarna till en macbook

Relaterade artiklar


 • Hur högtalarna jag koppla in upp till en Dell Dimension 4600?
 • hur man fyller en HP 74 bläck cartidge
 • Core 2 Quad CPU-prestanda
 • Pentium D prestanda
 • Packard Bell Imax 3515 specifikationer
 • hur man byter fläkten på en Compaq Presario V3000
 • hur du tvingar enhetsbokstaven
 • mina laptop inte ansluta till den externa skärmen
 • Pentium D 925 resultat
 • min Toshiba Satellite bärbar dator A135-s2326 startar inte