Dator > bläck Refill hemligheter

 • bläck Refill hemligheter


 • Köpa nya bläckpatroner för ett hem bläckstråle-skrivare kan snabbt bli mycket dyrt. Även köpa renoverade eller generiska bläckpatroner kan sänka kostnaden, kan du spara ännu mer genom att fylla dina egna patroner. Lär dig ett par hemligheter återfyllning bläckpatroner som kommer att maximera effektiviteten och resultat av denna process.

  Förhindra mässar

  En av de första misstag som gjorts av de flesta människor som försöker fylla sina bläckpatroner inte täcker deras arbete yta skydda det från spillt bläck. Experterna på "PC World" rekommendera om några lager tidningspapper, bär gummi eller latex och med pappershanddukar i närheten att ta itu med bläck dropp och spill. Skrivarbläck färgar flesta ytor permanent, och det tar lång tid att blekna från huden. Patroner med en inbyggd skrivarhuvudet kommer sannolikt att läcka lite bläck under påfyllning processen. Ställ patronen på ett block av pappershanddukar för att absorbera överskottet.

  Använd en Kit

  Konsumenterna gång hade att borra hål i patronerna och använda medicinska sprutor, företag nu erbjuda kit för att arbeta med individuella skrivare modeller för lättare påfyllning, säger "PC World. "De specifika instruktioner med kit kommer att göra skada på kassetten mindre troligt. Vissa kit innehåller särskilda självhäftande förseglingar för att täcka hålet som gjorts under påfyllning, vilket förhindrar bläck avdunstning.

  Refill Tidig

  Experterna på Davids screentryck rekommenderar påfyllning skrivarens bläckpatroner så snart skrivaren varnar för låg bläcknivåer. Ampullen innehåller svampar som håller bläck, och dessa svampar börjar torka ut när de sitter i dagar utan bläck i dem. överblivna bläck kommer att tjockna och , vilket kan leda till träskor eller andra problem när du fylla patronen. Dessutom, ta inte en patron i skrivaren tills du är redo att fylla den.

  Välj ett Easy-to-Fill Cartridge

  Om du är shopping för en ny skrivare och planerar att fylla på bläckpatroner , leta efter en modell med ett rykte för enkel påfyllning. Skrivarpatroner hemsida förklarar att många skrivare tillverkare har utformat sina bruksföremål att förhindra påfyllning så att de kan fortsätta att vinst från försäljning bläckpatron. Företag som Epson och Lexmark har inkluderat olika tekniker, inklusive ett smart chip som förhindrar skrivaren från att använda en påfylld bläckpatron. Forskning återfyllnad processen för varje skrivare för att hjälpa dig välja den bästa modellen.

  Använd höger Ink

  Olika modeller av skrivare från samma tillverkare kan använda drastiskt olika bläck formuleringar, enligt Davids screentryck hemsida. Om du använder fel bläck i en skrivare patron kan skada patronen eller skrivaren och orsaka låg kvalitet. En skrivare för att använda en tjock bläck kan spruta ut en tunnare formel, en skrivare konstruerad för en tunn bläck kommer att täppa skrivaren huvuden när de används med en tjockare formel.


Previous:nothing Next:hur man kan återställa en Eee PC

Relaterade artiklar


 • utförandet av en Celeron M 550
 • hur du överför data från en 5,25 diskett
 • hur du uppgraderar minnet på en Toshiba-dator
 • hur du återvinner en Xerox tonerkassett
 • hur att centrera utskriften för en HP penna 4.800 skrivare
 • Min HP ze4430 laptop startar inte
 • hur man byter LCD på en Toshiba Satellite P205-s6287
 • hur man kan återställa en Windows 2000-domänkontrollant
 • hur man bygger en gamer dator
 • hur man byter grafikkort på Dell Inspiron 9300