Dator > hur man volt mod ett grafikkort

 • hur man volt mod ett grafikkort


 • Volt modding hänvisar till den manuella metoder för att gå inne i ett datasystem och ändra feedback stiftet på ett chipset för att öka spänningen som skickas till enheten. Detta är en form av överklockning som kan öka spänningen att ditt grafikkort orsakar en liten fraktionerad prestandaökning. Två viktiga metoder finns för volt modding ett grafikkort, men användningen av en penna är enklare och har ett mindre rum för misstag

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . 2B penna.
  Multimeter.


  1.
  Koppla ur datorn och ta den till din arbetsplats. Placera datorn ner och använda skruvmejsel, ta bort de två eller tre skruvar på sidopanelen i datorns chassi. Placera din händerna på nätaggregatet för att ta bort eventuell statisk som kan orsaka system skada.
  2.
  Leta reda på grafikkortet. Spåra bildskärmskabeln tillbaka till datorn. När bildskärmen är ansluten direkt till moderkortet, är det grafikkortet integrerat i systemet, och du bör inte volt mod en integrerad video grafikkort. Om kabeln är ansluten till ett separat kort som är ansluten till moderkortet, så har du en icke-integrerade video grafikkort.
  3.
  Skruva loss en skruv som håller grafikkortet i plats. Försiktigt dra ur och dra videon grafikkortet från moderkortet. Placera grafiken på arbetsbordet.
  4.
  Hitta spänningsregulatorn chip på grafikkortet. Marker liknar svarta rektangulära block på bordet med en massa små metallstift förgreningar ut i chipset. Du hittar koderna på toppen av dessa marker som du måste söka upp för att hitta den modell.
  5.
  Leta efter Stiftlayout När du har identifierat rätt produkt handboken. Leta reda på FB eller feedback stift på chipet.
  6.
  Hitta motståndet förbinder feedback stift till marken och skugga detta motstånd med 2B penna. Slutföra denna uppgift kommer att effektivt sänka motståndet.
  7.
  Använd Mät motståndet mellan feedback stift och några andra motstånd. Ta din multimeter, och placera den svarta nålen på ena änden av motstånd, och placera den röda nålen i andra änden. En läsning av "0" kommer att bekräfta att stiften är anslutna.
  8.
  Mät resistansen mellan motståndet som är i opposition den här. En läsning av "0" kommer att bekräfta att det motsatta stift är den magiska kod som du behöver för att skugga med 2B penna för att öka spänningen. Det borde slutföra volt moddning.
  9.
  Stäng datorns hölje och returnera alla delar till sitt ursprungliga läge. Slå på datorn och njut av prestanda ökning.

  Tips och varningar


 • Spänning justeringar måste göras med en avstängd dator för att undvika att skada komponenter.

Previous:nothing Next:Hur avaktiverar jag en banner sida på en Xerox WorkCentre 7335?

Relaterade artiklar


 • hur man installerar grafik drivrutiner
 • hur du kan få en Sony Vaio tillbaka tab-tangenten på
 • rengöring en Dell Inspiron 5100
 • hur man återställer filer från ett USB-minne som säger det behöver formateras
 • hur man fyller kanon mx760 patroner
 • hur man ska gå till bios setup på min ibm ThinkCentre pc
 • hur man uppgraderar en Dell 8400 cpu till 64-bitars
 • hur man sätter en Intel fläkt på ett moderkort
 • hur man byter en Inspiron 2200 tangentbord
 • hur du ansluter en skrivare via Linksys Wireless-G