Dator > hur man uppgraderar en MediaSmart cpu

 • hur man uppgraderar en MediaSmart cpu


 • HP MediaSmart-servrar är hemnät medieservrar som vanligen används för att dela musik, filmer och andra mediefiler i ett nätverk. MediaSmart-servrar kan användas för att automatiskt säkerhetskopiera viktiga filer från vilken dator som är ansluten till nätverket också. För att förbättra processorkraft för en MediaSmart server, kan processorn uppgraderas till en snabbare modell, vilket gör det möjligt för servern att behandla uppgifter i en snabbare takt och förbättra serverns prestanda övergripande

  Du behöver:
  Penny <. . br>Liten Phillips skruvmejsel.
  Tvättsprit eller termisk pasta remover.
  Termisk pasta.


  1.
  Stäng av MediaSmart-servern och koppla den.
  2.
  Öppna frontpanelen på server. Använd en krona eller liten skruvmejsel för att vrida låsmekanismen på systemenheten och dra sedan ut enheten framsidan av servern fallet. Ta bort den andra driver från MediaSmart-servern också, vilket gör en notering av den ordning som de tas bort i.
  3.
  Skjut silver panel på toppen av MediaSmart Server fram emot att ta bort den , att med en hand att hålla fallet på plats medan du gör det.
  4.
  Dra kablarna från baksidan av enheten planet. Du kommer att se två fläkt kablar och en kabel som styr LED-lampor i ärendet. Anteckna vilken kabel ansluts till vilken port.
  5.
  Rotera de två spakarna hålla enheten planet på plats. Nå insidan av höljet med ena handen och använd den för att lyfta enheten plan nog att du kan ta tag i den och ta bort den med andra handen. Fastställa kortsenhet planet åt sidan
  6
  Ta bort de två skruvarna som håller gallret på framsidan av ärendet på plats. Ta bort gallret och dra ut kabeln som ansluter till den, ställa in gallret åt sidan.
  7.
  Skruva loss de två skruvarna som håller moderkortet på plats och sedan ta bort moderkortet genom att skjuta ut den ur framsidan av ärendet. Placera moderkortet på en stabil, plan yta.
  8.
  Dra ur strömkabeln från moderkortet och flytta den ur vägen.
  9.

  Lossa de fjäderbelastade skruvarna metalldiskbänk CPU värme på plats och lyft försiktigt kylflänsen bort av moderkortet. Använd tvättsprit eller termisk pasta remover för att rengöra gamla termisk pasta bort av botten av kylflänsen.
  10.
  Lyft spaken på CPU socket att frigöra CPU. Ta del av det läge den är orienterad i, ta sedan bort den från vägguttaget och ställ den åt sidan.
  11.
  Placera den nya processorn i sockeln i samma position som den gamla . Sänk uttaget spaken för att säkra CPU, sedan placera ett par små punkter av termisk pasta på toppen av processorn. Placera kylflänsen på toppen av CPU, dra sedan åt skruvarna för att säkra den.
  12.
  Anslut nätaggregatet tillbaka in i moderkortet, sedan in moderkortet tillbaka till MediaSmart fallet och fäst det med skruvarna du tog bort. Sätt tillbaka den främre gallret (koppla in LED-kontakt innan så sker. ) Sätt enheten planet och koppla in fläkten kablar och LED-kabel.
  13.
  Tillbaka silver panelen och sätter sedan enheterna i sin rätta ordning. Lås systemenheten på plats när den har införts.
  14.
  Anslut MediaSmart server och starta om den. Systemet upptäcker automatiskt den nya processorn vid uppstart upp.

  Tips och varningar


 • Kontrollera dokumentation av din MediaSmart server för att reda på vilken typ av processor det för närvarande använder för att se till att du köper rätt typ av ersättning.

Previous:nothing Next:hur du ställer in en statisk IP adress på en Dell 1320c skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en trasig flash-enhet
 • hur man ansluter en SATA-hårddisk till en bärbar dator
 • hur till stryka en historik faxloggen på en HP Solution Center
 • hur du uppgraderar minnet på en Dell Inspiron 710m
 • hur du ställer in en hemmabio-surroundljud via en dator
 • hur du kan få en Sony Vaio tillbaka tab-tangenten på
 • vad är SuperDrive?
 • HP LaserJet CP2025N färglaser specifikationer
 • hur du återvinner toner cartidges
 • hur man öppnar en Compaq Evo n610c