Dator > hur man spelar in med extern ljudkort

 • hur man spelar in med extern ljudkort


 • Externa ljudkort kan du arbeta utanför gränserna för din dator genom att erbjuda överlägsen ljudkvalitet, bättre byggda ingångar inspelning och bärbarhet. Ett externt ljudkort fungerar sammanhållet med digital inspelning av program av alla slag, och är ibland förpackade med exklusiva programvara. Ställa upp en av dessa enheter och dess programvara har en relativt kort tid, du kan börja spela in musik direkt efteråt

  Du behöver:
  plastpåse

  General Setup.


  1.
  Installera drivrutinerna för ljudkortet. Dessa kommer antingen komma på en medföljande CD eller installeras automatiskt när du kopplar ljudkortet i datorn. Om du köpt ljudkortet används och kräver en drivrutin skiva, kolla på tillverkarens webbplats.
  2.
  Installera ljud-inspelningsprogram. Om inspelningen mjukvaran följde med ljudkortet, kommer det att installera brukar drivrutinerna för ljudkortet också.
  3.
  Anslut en mikrofon eller ett instrument i ljudkortet. Antalet och typer av ingångar på ditt ljudkort kommer att variera beroende på modell, de kan variera från grundläggande 1/4-tums, 1/8-tums och USB-ingångar till professionell stil XLR, MIDI och SP-DIF ingångar.

  Inspelning i Pro-Tools


  1.
  Öppna programmet och skapa ett nytt projekt. Tryck på "Ctrl + Shift + N" för att skapa ett nytt spår. Välj ett mono eller stereospår, beroende på om ditt instrument använder en eller två kanaler, och tryck på "Enter".
  2.
  Tillbaka till programmets viktigaste blandning fönster, om det är det t som visas. Flip bakåt och framåt mellan huvudfönstret och inspelningen fönster genom att trycka "Ctrl + =. " Klicka på knappen som visar ljudkällan av ditt spår, ändra den till den ingång du har ditt instrument kopplas in vid behov.
  3.
  Tryck på "R" knapp på din nya spår. Detta kommer att aktivera spåret för inspelning, du kommer nu att kunna höra instrumenten. Justera volymen så att du inte hör något klippning ljud eller distorsion. Tryck på "Ctrl + =" att gå tillbaka till de viktigaste inspelningen fönstret.
  4.
  Klicka på "Record" knappen i inspelningen fönstret och tryck på mellanslagstangenten på tangentbordet för att börja spela in. Tryck på mellanslagstangenten igen när du är redo att sluta.

  Inspelning i Adobe Audition


  1.
  Öppna Audition och ange Waveform Visa antingen genom att trycka "8" på ditt tangentbord eller genom att klicka på Waveform knappen.
  2.
  Klicka på "Record"-knappen . Välj en samplingsfrekvens, antal kanaler och upplösningen på din inspelning. Klicka på "OK". Spela instrumentet eller sjunga i mikrofonen för att spela in ljud.
  3.
  Klicka på "Stop" knappen när du är klar med inspelningen.


Previous:nothing Next:Samsung ML-2250d5 instruktioner toner refill

Relaterade artiklar


 • min laptop slutade att ansluta till Comcast
 • hur man gör en FAT32 SD-kort
 • hur du uppgraderar Kingston minne
 • hur att fylla HP 21 bläckpatroner
 • hur du uppgraderar minnet på en Toshiba-dator
 • hur du lägger till minne till macbook G4 laptop
 • hur man installerar en PC-kortplats
 • HP Officejet 7410 felsökning
 • HP Pavilion a345c specifikationer
 • mina laptop inte ansluta till den externa skärmen