Dator > hur man fyller bläckpatroner till PSC 950

 • hur man fyller bläckpatroner till PSC 950


 • Hewlett-Packard PSC 950 är en färg bläckstråleskrivare som använder två bläckpatroner. De 950 använder HP nr 15 svart bläckpatron och HP Nr 78 färgbläckpatron. När någon av dessa patroner kör lite bläck, kan patronen fyllas som ett alternativ till att byta ut hela kassetten. Det är viktigt att följa de rätta åtgärderna när påfyllning bläckpatronerna för att undvika att skada HP 950 skrivaren eller till patroner själva

  Du behöver:.
  Svart, cyan, magenta och gul bläckstråle bläck.
  Sprutor.
  Pappershanddukar.
  Tryck stift.

  HP 78 Färg patron


  1.
  Skjut de tre plastpluggarna ligger på översta av patronen in med en push pin till skapa en öppning där sprutnålen kan komma in.
  2.
  Fyll en spruta med 8 ml. av magenta bläck. Fyll en med 8 ml. av cyan bläck. Fyll en spruta med 8 ml. av gula färg.
  3.
  Placera kassetten så att fylla hålen är på topp och mot baksidan av patronen.
  4.
  Stick in nålen i cyan bläck sprutan i refill hål på höger sida. Injicera långsamt ca 3 ml. av bläck i botten av bläck kammaren. Lyft sprutan upp något och sakta injicera resten av bläck i området i mitten av bläck kammaren.
  5.
  In nålen i Magenta sprutan i fylla hål i mitten. Injicera långsamt 3 ml. av färgen mot botten av bläck kammaren. Lyft sprutan upp något och injicera resten av bläck kring mitten av bläck kammaren.
  6.
  Stick in nålen på den gula färgen sprutan i refill hålet till vänster. Injicera långsamt 3 ml. av den gula bläcket i botten av bläck kammaren. Lyft sprutan upp något. Injicera långsamt resten av bläck mot mitten av bläcket kammaren.
  7.
  Ställ patron ovanför en pappershandduk i fem minuter kunna ta emot bläck som droppar. Låt inte bläck munstycket röra pappershandduk eftersom detta kommer att dra mer bläcket är slut.
  8.
  Byt bläckpatronen i HP PSC 950 skrivare. Låt patronen sitta i åtta timmar så att bläcket kan flöda till botten och mätta interna svampar.

  HP 15 Svart Bläckpatron


  1.
  Placera den svarta bläckpatronen så att bottnen uppåt. Skala av svart plast film som täcker botten yta av patronen. Skjut kullager täcker tätning hålet med en push stift eller en liten insexnyckel.
  2.
  Fyll en spruta med 30 ml. av svarta bläckpatroner refill bläck. Stick in nålen på sprutan i påfyllningshålet som tidigare var täckt med kullagret. Injicera långsamt bläck i patronen. Ta bort nålen från refill hålet.
  3.
  Pressa sidorna av patronen. Släpp sidorna. Detta skapar ett vakuum och återställer det inre trycket i patronen. Placera ställskruven på hålet. Skruva in den tills den är jämn med kassetten. Pressa patronen sidor och låt gå att skapa ett vakuum inuti kassetten.
  4.
  Ställ patronen ovanför en pappershandduk i fem minuter för att absorbera några droppar. Låt inte patronen röra hushållspapper.
  5.
  Tillbaka patronen i HP PSC 950. Låt den vila i åtta timmar så att bläcket kan mätta den inre svamp.


Previous:nothing Next:hur man byter en HP LaserJet 9050 överföringsrullen

Relaterade artiklar


 • Felsökning Epson cx7400
 • hur att centrera utskriften för en HP penna 4.800 skrivare
 • hur isär Compaq-datorer
 • information om Epsons fotografisk skrivare
 • byte av toner instruktioner
 • hur du slår på Bluetooth på en XPS M1530
 • hur du delar PC-filer med Mac plus
 • hur man överklockar AMI BIOS
 • hur man återställer Epson C62 chips
 • hur man öppnar en Western Digital My Book