Dator > hur man byter en Inspiron 600m laptop skärm

 • hur man byter en Inspiron 600m laptop skärm


 • Den 14,1-tums LCD-skärm på Dell Inspiron 600m laptop har en skyddande plastöverdrag, men det är fortfarande sårbar för skador om den bärbara datorn tappas eller lider någon annan olyckshändelse. Snarare än att byta till en ny dator, kan en företagsam laptop användaren vill ersätta den trasiga skärmen manuellt. Det finns flera ytterligare komponenter som måste kopplas bort eller tas bort innan de når själva LCD-skärmen

  Du behöver:. .
  Platt skruvmejsel
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stänga något program körs och stänga av datorn operativsystem. Koppla ur alla enheter anslutna till Inspiron, och dra dess nätkabel.
  2.
  Stäng funktionsstörningen LCD-skärmen, och vänd den bärbara datorn. Hitta bar batteriet frigivning, som är märkt med en upphöjd pil symbol, nära det övre högra hörnet. Tryck på bar och flytta det över till höger för att låsa upp den bärbara datorns batteri.
  3.
  Ta den synliga kanten av batteriet och ta bort den från Inspiron laptop. Vrid datorn igen så det är rätt sida upp och öppna den felaktiga LCD-skärmen tills den är att lägga ut på 180 grader.
  4.
  Leta blå plast fältet nedanför laptop skärm. Wedge slutet av din platt skruvmejsel under längst till höger kant av baren. Lyft stången uppåt och dra av den bärbara datorn.
  5.
  Koppla ur kabeln ansluten till nederkanten av skärmen. Leta upp de tre plastflikarna på toppen av skärmens plasthölje och de två flikarna längst ner på plastkåpan. Skjut platt skruvmejsel under flikarna, och pop bort dem från datorn för att avslöja lockets Phillips skruvar.
  6.
  Ta bort alla fem skruvarna dolda under flikarna. Dra det övre högra kanten av plast locket på LCD-skärmen. Fortsätta arbeta runt luckan i medsols mönster tills bakstycket avlägsnas helt från skärmen. Lägg kåpan åt sidan.
  7.
  Bort de två skruvarna på vänster och höger kant av funktionsstörningen laptop skärm. Ta bort skärmen och ställ den åt sidan. Placera din ersättning med 14,1-tumsskärm på den bärbara datorn, och ersätta de fyra skruvarna som tidigare tagits bort.
  8.
  Tryck plastkåpan över den nya skärmen. Arbetet runt locket i en medurs mönster igen för att se till att den snäpps på plats vid varje punkt. Byt ut skruvarna och plastflikarna du tog bort.
  9.
  Anslut dig bort till hamnen i den nedre änden av den nya skärmen. Pop den blå plaststången tillbaka på plats under skärmen och tryck tillbaka batteriet i batterifacket på undersidan av Inspiron 600m.

  Tips och varningar


 • En ny 14. 1-tums LCD-skärm för Inspiron 600m Modellen finns antingen direkt via Dell, eller genom dator butiker som säljer delar online.
 • delar inuti din Dell laptop är känsliga för skada genom elektrostatiska urladdningar från kroppen. Det bästa sättet att förebygga skador är att marken själv innan du arbetar på den bärbara datorn, som bara består av att gripa in på ett metallföremål för att frigöra all statisk elektricitet i dina händer.

Previous:nothing Next:Hur man delar en skrivare med en Mac via ett trådlöst nätverk

Relaterade artiklar


 • hur man spelar "Call of Duty 4" på ATI Radeon HD 3200
 • hur man uppgraderar minnet & bios
 • hur man bygger en snabb dator att surfa på internet
 • hur du partitionerar USB-enheter
 • hur man byter en HP LaserJet 9050 överföringsrullen
 • penna driva Verktyg för virusborttagning
 • hur du uppgraderar minnet på en Toshiba-dator
 • hur man rengör en Fellowes laserskrivare
 • hur man ändra storlek på en partition manager
 • Hur sätter jag upp en laptop?