Dator > de typer av HP laserskrivare

 • de typer av HP laserskrivare


 • Hewlett Packard erbjuder ett brett utbud av datorer och kringutrustning inklusive laserskrivare. Laserskrivare modeller från HP täcka ett brett spektrum av alternativ, priser och funktioner. Välja vilka HP laserskrivare är bäst för dig beror på hur mycket du använder din laserskrivare, vad du ska skriva ut, vilka funktioner du behöver och hur mycket pengar du är villig att spendera.

  Färgskrivare

  HP gör Färgbläckstråleskrivare för både hem och kontor. Dessa skrivare är idealiska för dem som behöver skriva ut färgdokument på en regelbunden basis. Hem bläckstråleskrivare för 2010 inkluderar HP Deskjet D1660 skrivare som kan skriva ut i både svartvitt och i färg. Den här skrivaren kan skriva ut upp till 20 sidor per minut (ppm) i svartvitt och 16 sidor per minut i färg. Ju snabbare HP Deskjet D2660 kan skriva ut upp till 28 sidor per minut i svartvitt och 21 sidor per minut i färg. Med HP Officejet 6000 trådlös skrivare är en trådlös skrivare som du kan skriva ut i ett trådlöst nätverk. Business Färgbläckstråleskrivare inkluderar HP Color LaserJet CP2020, CP3520 den, den CP4020 Printer Series, den CP4520 och HP Color LaserJet CP4005 skrivarserie.

  Monokrom Skrivare

  monokroma laserskrivare från HP är tillgängliga för både affärs-och hemmabruk. HP LaserJet Hem laserskrivare för 2010 inkluderar Pro P1102w skriver dokument i svartvitt med en hastighet på upp till 19 sidor per minut. Snabbare utskriftshastigheter på 26 sidor per minut är tillgängliga från HP LaserJet Pro P1606DN. Den här skrivaren har också möjligheten att automatiskt skriva ut på båda sidor av papperet. För företags, har HP skapat HP LaserJet P2030 skrivarserie. Dessa skrivare kan skriva ut upp till 30 sidor /minut och har två fack. HP LaserJet P2050 skrivarserie är aa intensifiera som erbjuder snabbare utskrifter på 35 ppm och kan rymma upp till sex magasin. Svartvita skrivare tenderar att vara billigare att driva eftersom svart bläck är billigare än färg bläck.

  Multifunktionsskrivare

  Multifunktionsskrivare infoga flera tjänster i en kompakt enhet. De är skrivare, kopiatorer, skannrar och faxar allt i ett. Allt-i-ett skrivare finns för både hem och kontor. HP gör laserskrivare multifunktion för både hem och kontor. Hem multifunktionsskrivare laserskrivare för 2010 inkluderar HP LaserJet Pro M1212nf MFP, den M1522nf och M2727nf multifunktionsskrivare. Det M3035 är en kompakt skrivare som också färgscanning och skickar bilderna till e-post. Den kan skriva ut upp till 35 sidor /minut och är nätverksklar. Några av laserskrivare multifunktion inkluderar HP LaserJet M1522, den M2727, den M3035 och M5035 MFP series. Business skrivare är märkta för månatlig utskrift produktionen av 8. 000 till 250. 000 sidor.


Previous:nothing Next:hur man formaterar om en Lenovo laptop

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000
 • hur man återställer en M-Audio Keystation pro
 • hur du skickar en bärbar dator
 • hur du återvinner datorer i Michigan
 • hur långsam kopiera en hårddisk
 • Hur ansluter jag att HP slimline skrivaren?
 • hur du formaterar en disk för lagring
 • hur man kan anpassa en Logitech kontrollenhet för pc
 • hur mycket video gör SD-kort håll?
 • hur du lägger till USB 2 till Windows 98