Dator > Lägga till en skrivare med IP

 • Lägga till en skrivare med IP


 • Nätverksskrivare kan ge en stor mängd resurser till ett nätverk. De flesta nätverk har vad som kallas en skrivarserver. Skrivaren servern är en typisk server som har tilldelats rollen som "Utskriftsserver" som kommer att behandla ut förfrågningar. Det ger också en administratör för att dela skrivaren med hjälp av "Active Directory" för att tilldela vissa användarkonton eller grupper till denna skrivare. Ibland kan en skrivarserver är inte ett alternativ för en administratör att sätta upp så de måste direkt ansluta skrivaren till nätverket som kommer att tilldela skrivaren en ipadress eller du kan tilldela ett till skrivaren själv.
  1.
  Gå till skrivaren och dra upp nätverksinställningarna Det kommer att visa skrivare "Ipaddress. " IP-adressen kommer att visas så här "192. xxx" där x är de resterade siffrorna i adressen.
  2.
  Logga in på klientdatorn som "Administratör". Kopiera "skrivardrivrutinen" till klientdatorn i en mapp märkt i enlighet därmed. Klicka på "Start" och välj "Skrivare och fax. "När fönstret Skrivare och fax öppnas kommer du att se länken till vänster som säger" Lägg till skrivare "klicka på denna länk. När" Lägg till en skrivare "öppnas klickar du på" Nästa ".

  3.
  Klicka på "Lokal skrivare ansluten till denna dator" där du har två alternativ om "Lokal eller nätverksskrivare" skärm. Se till att "Identifiera och installera Plug and Play-skrivaren" inte är markerad och klicka på "Nästa" längst ner i fönstret.
  4.
  Klicka på "Skapa en ny port" på att välja skrivarport skärm. I rullgardinsmenyn väljer du "Standard TCP /IP-port" och klicka på "Nästa". "Lägg standard TCP /IP skrivarport wizard" kommer att starta vid denna punkt, klicka på "Nästa". I skrivarens namn eller IP-adress rutan skriver ipadress du hämtas från skrivaren. Portnamnet fyller i automatiskt. Klicka på "Nästa".
  5.
  Klicka på "Finish" när guiden är klar scanning ditt nätverk för att hitta skrivaren och ansluta till den. Nästa skärm ska vara "Installera skrivarprogrammet" klicka på "Har diskett"-knappen för att navigera till "skrivardrivrutinen" du kopierade till datorn.
  6.
  Skriv in ett namn för skrivaren på nästa skärm efter att drivrutinen är installerad i "Printer efternamn" eller så kan den stå kvar på standard namnet på skrivaren . Klicka på "Ja" under skrivarnamnet rutan Ange denna skrivare som din standardskrivare. Klicka på "Nästa".
  7.
  Klicka på alternativet "Dela inte ut den här skrivaren" annars användare kan ansluta till skrivaren via din dator. Klicka på "Nästa". Klicka på "Ja" på "Skriv ut en testsida" skärm och klicka på "Nästa". Guiden kommer att skicka en testsida till skrivaren och när den skriver ut att du har bekräftat att du har ställt in skrivaren på rätt sätt.


Previous:nothing Next:hur EPROM fungerar

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Hewlett Packard LaserJet 4000
 • xeon e5410 prestanda
 • hur man installerar grafik drivrutiner
 • HP Pavilion a345c specifikationer
 • hur man fyller en LC-51 bläckpatron
 • hur fylla på Lexmark x5070 färg och svart patron
 • HP Pavilion a1487c: specifikationer
 • hur man gör en RJ45-kontakt
 • hur man öppnar en Sony Computer Vaio PCV
 • hur man fyller en Lexmark # 16 svart bläckpatron