Dator > laptop dockning frågor

 • laptop dockning frågor


 • Du behöver:
  iPod
  . iPod-kabel.

  Bärbara datorer ger användarna möjlighet att överföra det skrivbordet enheter brist, ger dem möjlighet att transportera datorer från rum till rum och på resor hemifrån eller på kontoret. Men ibland är skrivbordsmiljön ett enklare ställe att arbeta. Laptop-användare som föredrar en stor extern bildskärm och konventionell tillbehör som tangentbord, mus, skrivare och scanner kan använda en dockningsstation som ansluts till den bärbara datorn hamnar och gör det möjligt att köra alla kompatibla enheter som redan sitter i dockan.

  Frysning

  Vissa bärbara datorer har en tendens att frysa, eller hänga efter användare ta bort dem från, eller placera dem i en docka. Detta kan inträffa när datorns drivrutin inte svarar på den förändring i hårdvara. Datorn använder olika program för att köra ett externt tangentbord, mus och skärm än den använder för att styra den integrerade in-och utenheter när det är dockad. Vissa företag har släppt programfixar för reparation av felaktiga drivrutiner som orsakar den bärbara datorn att frysa. I andra fall kan användare behöver starta om datorn manuellt, eventuellt sparats går förlorade data på vägen.

  Orientering

  Varje typ av bärbara docka är olika, och en del användare kraft att placera den bärbara datorn i en inriktning som kan bevisa obekvämt. Exempelvis vertikala bryggor möjligt för användare att infoga datorn från ovan, som tar upp mindre utrymme på skrivbordet och kan hjälpa till att kyla processorn mer effektivt. Men dessa dockor hindra användare från att öppna datorn för att använda sin display som en sekundär arbete skärm. Några bryggor block CD-loading tider, medan andra med platt orientering ta upp en hel del utrymme på skrivbordet --- eventuellt mer än en stationär dator.

  Anpassningsförmåga

  De flesta bärbara bryggor innehålla en stor bank av ingångarna för anslutning av externa enheter. Dessa portar finns flera USB-portar, FireWire, makt, Ethernet, display och ljud. De övriga delen av dockningsstation har utgång för anslutning till ett visst märke och modell av bärbar dator. Eventuella ändringar i de bärbara layout kräver av tillverkarna att producera en ny docka med en ny port arrangemang. Tillverkarna måste även ändra portarna för att tillgodose nya typer av kablar. Användare med gammal docka kanske inte kan ansluta senaste enheterna utan att köpa en adapter och uppgradera datorer innebär oftast att köpa en ny docka också.


Previous:nothing Next:IBM ThinkCentre P4 2,8 GHz information stationär dator

Relaterade artiklar


 • hur man byter grafikkort på Dell Inspiron 9300
 • hur man kan återställa en Windows 2000-domänkontrollant
 • hp pavilion z e4900 Demonteringsinstruktioner
 • hur man fyller en LC-51 bläckpatron
 • hur du uppdaterar min cd / dvd-enhet
 • återvinning instruktioner för en Compaq Presario 700
 • mina laptop kommer inte att ansluta
 • grafikkort för datorspel
 • felsökning av en HP Deskjet 6980 trådlös skrivare
 • Inaktivera en usb diskett