Dator > hur man byter grafikkort på Dell Inspiron 9300

 • hur man byter grafikkort på Dell Inspiron 9300


 • År 2005 släppte Dell sin Inspiron 9300 dator, som var den första Dells bärbara kompatibel med Microsoft Windows XP Media Center Edition. Alla Dell Inspiron 9300 datorer var utrustade med ett grafikkort. Att byta ut grafikkortet på Inspiron 9300, måste du ta bort säkert hela termiska kylning församling, som är knuten till grafikkortet i moderkortet

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel


  1.
  Ta av datorns viktigaste batteriet, som sitter på undersidan av datorn. Detta förfarande kommer att förhindra eventuella skador på moderkortet när du byter grafikkortet.
  2.
  Öppna den bärbara datorns skärm tills den är i ett plan, 180-graders vinkel med den tabell eller arbetsytan. Sätt kanten av en liten skruvmejsel i den högra sidan av displayen och dra ner till höger tills en liten lucka öppnas under displayen. Använda skruvmejsel eller fingrarna och dra bildskärmslocket ut från sina gångjärn och ställ den åt sidan.
  3.
  Skruva loss de två små skruvarna på upptill på tangentbordet. Skift tangentbordet lite uppåt mot displayen. När tangentbordet är framåt, kommer du att se tangentbordet kontakten dragflik, som ligger under mellanslagstangenten. Dra i fliken för att lossa tangentbordet. Lägg tangentbordet åt sidan.
  4.
  Vänd på datorn. Botten av datorn bör vara vänd uppåt. Ta bort de två skruvarna som täcker Mini PCI-kort, även om ett Mini PCI-kort inte är installerat. Om ett Mini PCI-kort är installerat, måste du koppla bort antennkablarna som är anslutna till kortet. Om inget kort är installerat, lossa kablarna oavsett var de är säkrade. Slå på datorn igen och ta bort alla kvarvarande gångjärn på omslaget. Öppna skärmen igen för en 180-graders vinkel. Dra dragfliken som ansluter bildskärmskabeln till displayen. Ta de två återstående skruvarna som fäster skärmen till undersidan av datorn. När dessa skruvar tas bort, ta bort displayen montering och ställ den åt sidan.
  5.
  Skruva loss de sju skruvarna som är på toppen av handledsstödet. Skruvarna är märkta med ett "P" på ovansidan. Vänd på datorn och skruva loss de 11 återstående skruvarna på undersidan av datorn innan du slår på datorn igen över. Koppla ur touch-pad-kontakten och LED styrelse kontakten som är kopplade till moderkortet. Ta bort handledsstödet från datorn.
  6.
  Skruva ur de fyra skruvarna som fäster grafikkort /termisk kylning montering till moderkortet och lyft upp den ur moderkortet. Grafikkortet /termisk kylning församling är märkt "Tryck här. "
  7.
  Placera den nya video /kort termisk kylning i samma plats där du tog bort den gamla enheten, och tryck ner i kontakten och systemkortet.

  8.
  tillbaka skruvarna för att säkra det nya grafikkortet.
  9.
  tillbaka handledsstödet, visa montering, tangentbord, bildskärm och batteriet i den ordning. För en fotografisk guide till avlägsnande och återmontering, se Dell Inspiron 9300 instruktionsbok.

  tips och varningar


 • Kontrollera att du är jordad innan du arbetar med datorn för att undvika en statisk elektricitet. Ofta rör baksidan yta dator eller en annan nonpainted metallyta för att hålla dig jordad när du arbetar.

Previous:nothing Next:hur man spelar "Call of Duty 4" på ATI Radeon HD 3200

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en HP M3027x
 • HP c6656 beskrivning
 • xeon 3040 prestanda
 • tomma kassetten återvinning
 • Felsökning av en LaserJet 3050
 • Inaktivera en usb diskett
 • information på en PDA penna
 • grafikkort för datorspel
 • Hur man testar en PC för minneskapacitet
 • hur man byter en cpu i en dator för snabbare spel