Dator > hur fax med en HP Officejet 7130

 • hur fax med en HP Officejet 7130


 • Med HP Officejet 7130 är en allt-i-ett skrivare, scanner och kopiator. Du kan utföra många funktioner med Officejet 7130 utan att ansluta till en dator. Det finns många inställningar att justera, så du kan ställa den exakt efter dina önskemål. Använda fax endast kräver en aktiv telefonlinje och vad dokument du vill faxa. Skannern och den automatiska dokumentmataren kan både användas för att skicka de dokument du vill faxa

  Du behöver:. .
  Faxanslutning telefonlinje

  Sända fax


  1.
  Koppla in telefonsladden till HP Officejet 7130 genom att koppla ena änden av telefonlinjen som kommer med Officejet 7130 till ett telefonjack i väggen, och anslut den andra änden i Officejet 7130 telefonjack på baksidan av maskinen.
  2.
  Ange faxnumret med knappsatsen.
  3.
  Lägg ett dokument i dokumentet matare ligger på toppen av Officejet 7130 genom att placera sidor utskriftssidan uppåt. Justera bredden av den passar dina papper. Ett meddelande visas på displayen när dina dokument läses in.
  4.
  Lägg ett dokument i scannern alternativt genom att öppna locket och placera dokumentet på glaset trycksidan nedåt i det nedre högra hörnet om du inte använder dokumentmataren . Se till att sidorna i dokumentet vidröra botten och vänster kant. Stäng locket.
  5.
  Tryck på "Starta fax, Svart" eller "Starta fax, Färg. " Ett alternativ som frågar om du vill "Sända från glas?" visas om inget dokument i mataren. Tryck på "1" för ja att skicka fax från skannern eller "2" för nej, i vilket fall måste du ladda dokumentmataren. De handlingar som du vill faxa kommer att påbörja processen när de lastas i mataren, eller om du trycker på "1" för ja till fax från skannern.
  6.
  Skicka ett fax på ett senare tillfälle genom att läsa dokumentet i den automatiska dokumentmataren. Tryck på knappen "Meny", tryck "2" för "Fax Funktioner" och tryck på "2" igen för "Skicka fax senare Endast svart. "
  7.
  Ange skicka tid med knappsatsen och tryck på "1" för AM eller "2" för PM.
  8.
  Ange faxnumret för att skicka dokumentet till med knappsatsen. När de ombads att "Lagra fax nu" trycker "1" för ja, vilket kommer att skanna och skicka ditt dokument vid den angivna tidpunkten.

  Emot fax


  1.

  Ta emot ett fax när någon skickar det automatiskt via standard fabriksinställningar. Den "Autosvar" knappen kommer att ha en grön lampa tänd bredvid.
  2.
  Tryck på "Autosvar" knappen tills den gröna lampan är släckt för att inaktivera automatiskt ta emot ett fax.
  3.
  Svara när det Officejet 7130 ringar, och om du hör en faxton trycker du på "Starta fax, Svart. "Om du får ett fax från samma nätverk som din Officejet 7130, tryck på" 1 2 3 "på telefonen och vänta på faxtoner.
  4.
  Häng upp telefonen .


Previous:nothing Next:den bästa skrivaren för broschyrer

Relaterade artiklar


 • hur man återställer lösenordet på en HP Deskjet 6980
 • fördelarna med zip-enheter
 • hur man uppgraderar ATI AGP Mobility Radeon 4x grafikkort
 • hur du ställer in en skrivare för att dela på Wi-Fi
 • hur man överklockar en AMD Athlon X2 Dual Core processor 5600
 • hur man installerar en Asus Eee usb
 • hur isär en laptop tangentbord
 • hur du lägger till minne till en skrivare
 • "Ändra bläck" felet för Epson-skrivare cx7000f
 • Lägga till en fax skrivare i Windows Vista