Dator > öppen källkod hårddisk återvinning verktyg

 • öppen källkod hårddisk återvinning verktyg


 • På dagens Internet, kan du hitta många verktyg för att hjälpa dig att återställa förlorade data på en hårddisk. Många av dessa verktyg OSS, eller öppen källkod, vilket betyder (bland annat) att utvecklarna har avslöjat källkoden för allmänheten och läser, något som mest mjukvaruföretag inte gör. Open-source-verktyg har flera fördelar jämfört med andra program. När det finns en bugg, kan ett helt samhälle av programmerare arbetar tillsammans för att hitta lösningen. Hårddisk återvinning verktyg är inget undantag från regeln.

  TestDisk

  En fri öppen källkod-program, kan TestDisk du återställa förlorade data, inklusive förlorade partitioner, och kan göra det möjligt nonbooting diskar att starta upp igen. Du bör överväga TestDisk i situationer där ett program, virus eller mänskliga fel har orsakat problemet. Förutom att återställa förlorad data kan TestDisk fixa diverse andra problem som orsakar en hårddisk slutar fungera, t. ex. trasiga partitionstabeller, förlorade boot sektorer och en felaktig MFT eller Master File Table.

  Snap Backup

  En annan öppen källkod nytta, Snap Backup körs på programmeringsspråket Java. Gjord för enskilda användare, ger det en enkel metod att säkerhetskopiera viktiga data. Snap Backup annonserar enkelhet, med ett enda klick backup, enkelt konfigurerbara inställningar och plattformsoberoende kompatibilitet, vilket betyder att den kan köras på olika operativsystem. Helt gratis, begränsar dock inte en användare med en prövotid eller annonser.

  Parted Magic

  Parted Magic utnyttjar en mängd olika gratis program för att skapa en startbar operativsystem som gör att du kan utföra många reparationer-relaterade uppgifter på en skadad hårddisk. Parted Magic startar från en CD, som ger dig tillgång ett system som inte längre stövlar på egen hand. Du kan direkt Parted Magic att klona en hårddisk, vilket betyder att det gör en fullständig säkerhetskopia av alla data, testa en hårddisk för hotande misslyckande, testa hårddisken efter skadade sektorer och formatera en hårddisk.

  Clonezilla

  Ännu en open-source-program, erbjuder Clonezilla backup och återställning alternativ. Clonezilla skapar en klon av hårddisken. Alternativt kan det också skapa kopior av hårddisk partitioner om du inte vill en fullständig säkerhetskopia. Med hjälp av klon, det då kan skapa en återställnings-CD eller DVD, så att du kan återställa dina data precis som det var. Clonezilla inte kommer med olika begränsningar, såsom oförmåga att backa upp till flera DVD eller CD-skivor, vilket innebär en disk backup skulle behöva liten nog att rymmas på en DVD eller CD.


Previous:nothing Next:hur du ansluter till en skrivare med en bluetooth dongle

Relaterade artiklar


 • Hur sätter jag upp en laptop?
 • öppen källkod hårddisk återvinning verktyg
 • hur du återställer Seagate Master Boot Record
 • hur man fyller en Lexmark 20 patron
 • hur man uppgraderar en gateway 7510gx grafikkort
 • utförandet av en Celeron M 550
 • felsökning bärbara datorer
 • hur man ansluter en gateway laptop till en projektions-TV
 • hur du justerar kontrasten för en Dell-dator
 • hur man byter en laptop kylfläns