Dator > mina laptop kommer inte att ansluta

 • mina laptop kommer inte att ansluta


 • Trådlöst internet är en service som lägger till en bärbar dators kapacitet. Denna service tillåter dig att ansluta till Internet från praktiskt taget vilken plats som helst som har trådlöst internet från ett oskyddat eller skyddat nätverk. Om den trådlösa internet slutar arbeta på din bärbara dator, finagling datorns inställningar kan hjälpa till att återställa det till gott skick. Detta kan ta några felsökning tekniker för att få internet igång igen
  1.
  Undersök den bärbara datorns hårdvara för att vara säker på att du har rätt utrustning för att ansluta till en trådlös router. Trådlösa adaptrar måste ha minst 802. 11b /g för att ansluta till Internet, som stöder 11g och 11b. Bärbara datorer tillverkade 2008 eller senare brukar ha denna utrustning. Studie ner på PC-kortet eller extern adapter för dessa nummer. Om din bärbara dator har en adapter inbyggd och kontrollera den utrustning annat sätt och gå vidare till nästa steg.
  2.
  Välj "Start"-menyn i nedre vänstra hörnet av datorskärm och högerklicka på "My computer". Klicka på "Egenskaper" på fliken och sedan på "Systemegenskaper"-fliken. Välj "Maskinvara"-menyn och sedan "Enhetshanteraren" och 802. 11b /g WLAN ska visas. Om du ser detta, då du har rätt utrustning för att ansluta till trådlöst Internet och detta är inte problemet. Om antalet är lägre, då är det inte rätt hårdvara.
  3.
  Ställ datorn att ansluta till det trådlösa nätverket när du har bestämt att du har rätt hårdvara. Erhålla en IP (Internet Protocol) och en DNS (Domain Name Server) adress. Dessa är de långa tal som identifierar din dator i nätverket. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och "Nätverksanslutningar". Ett fönster visas med möjliga nätverksanslutningar. Högerklicka på det trådlösa nätverket ikonen och välj "Egenskaper. "Välj Internet Protocol (TCP /IP) och välj Egenskaper. Kontrollera att knappen är markerad för automatiskt val för IP-adress och DNS-server. Detta borde ansluta dig till den starkaste signalen Internet.
  4.

  Prova reparation funktion. Högerklicka på den trådlösa Internet-ikonen i nedre högra hörnet av skärmen. Klicka på "diagnostisera och reparera. " Datorn kommer att identifiera problemet och försöka återansluta till Internet.

  5.
  Starta om datorn. Ibland kan avhjälpa problemet.
  6.
  Titta på signal om reparation funktion inte fungerade. Högerklicka på den trådlösa ikonen. Välj "Visa tillgängliga trådlösa nätverk. " Detta kommer att ta upp ett fönster som visar styrkan i det aktuella nätverket och andra tillgängliga nät. Titta runt tills du hittar den starkaste nätverket.

  Tips och varningar


 • När du har förlorat Internet-anslutning ska det vara cirka 20 minuter för nätet att eventuellt förbättra sin egen, före eventuella felsökning tekniker. De flesta nätverk kan uppleva problem, och att vara tålmodig och väntar kan vara allt du behöver göra.
 • Processen för att ansluta till trådlöst Internet kan variera något beroende på datormodell och operativsystem.

Previous:nothing Next:hur man fyller en HP 74 bläck cartidge

Relaterade artiklar


 • Hur fixar jag en svart linje längs mitten av sidan på en HP Officejet skrivare?
 • hur du lägger till minne till en skrivare
 • Felsökning i HP LJ 3055
 • tomma kassetten återvinning
 • hur du uppdaterar ett grafikkort i Windows
 • hur man byter en laptop kylfläns
 • IBM T40 vs T23
 • hur jag ställer in min Belkin f5d7234-4 v3
 • hur du uppgraderar Kingston minne
 • hur man ansluter en router till en T1-linje