Dator > hur man uppgraderar en Compaq Mini laptop

 • hur man uppgraderar en Compaq Mini laptop


 • Compaq Mini laptop levereras med 1 GB DDR2-minne. Du kan uppgradera Compaq Mini till maximalt 2 GB minne. Compaq Mini levereras som standard med en 2,5 tum, 160 GB SATA 5400 RPM bärbar hårddisk och kan uppgraderas med hjälp av en vanlig 2,5-tums SATA 5400 RPM bärbar hårddisk. Eftersom Compaq Mini inte kommer med en CD /DVD-ROM-enhet kan du använda någon extern USB CD /DVD-ROM-enhet

  Uppgradering av hårddisk


  1.
  Stäng av din Compaq Mini laptop och koppla alla kablar som är anslutna till enheten. Vänd den bärbara datorn upp och ned och rotera den så baksidan av den bärbara datorn är närmast dig.
  2.
  Tryck batteriet-kontroll spärrarna på vänster och höger sida av batteriet i, mot mitten av batteriet att låsa upp den. Ta bort batteriet från batterifacket. Skjut komponenten täcka spärren som sitter på övre högra kanten av batterifacket, till höger för att låsa upp komponenten locket. Lyft och ta bort komponenten locket. Hårddisken fästet ligger precis ovanför den högra sidan av batterifacket.
  3.
  Ta bort de fyra skruvarna i varje hörn av hårddisken fästet med hjälp av en stjärnskruvmejsel.
  4.
  tag i dragflik på vänster sida av hårddisken fästet och dra det till högra kanten av hårddiskfacket att koppla bort den från Compaq Mini. Ta bort hårddisken konsolen från Compaq Mini.
  5.
  Skruva loss de två skruvarna på vardera sidan av hårddisken fästet ta bort ramen från hårddisken. Skjut den gamla hårddisken ur fästet och skjut sedan den nya hårddisken i hållaren.
  6.
  Skruva i de fyra skruvarna som ansluter hårddisken till fästet. Ställ hårddisken fästet försiktigt längs den högra väggen i hårddiskfacket och dra den till vänster för att ansluta den till Compaq Mini. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i varje hörn av hårddisken fästet.
  7.
  Skjut komponent locket på Compaq Mini och tryck försiktigt ned tills det klickar och låser sig i position. Placera batteriet i batterifacket och tryck ner tills det klickar och låser sig i position. Vänd Compaq Mini högra sidan uppåt.

  Lägga till minne


  1.
  Stäng av datorn och ta bort batteriet enligt steg 1 och 2 i avsnitt 1 . Minnesmodulen ligger i det övre vänstra hörnet av Compaq Mini.
  2.
  Ta bort skruvarna från den nedre vänstra och nedre högra hörn minneslocket, lyft sedan och ta bort minne locket.
  3.
  Dra behållande flikarna på var sida om minnesmodulen försiktigt bort från minnesmodulen. Minnesmodulen kommer vinkel uppåt.
  4.
  Ta bort minnesmodulen försiktigt från Compaq Mini.
  5.
  in den nya minnesmodulen i kortplatsen och tryck behållande flikarna mot minnesmodulen för att låsa den på plats. Tillbaka minneslocket och skruva i de två skruvarna som håller den på plats.
  6.
  Skjut komponenten locket på Compaq Mini och tryck försiktigt ned tills det klickar och låser sig i position. Placera batteriet i batterifacket och tryck ner tills det klickar och låser sig i position. Vänd Compaq Mini högra sidan uppåt.

  Tips och varningar


 • Undvik skador orsakade av statisk elektricitet genom att röra ett stort metallföremål innan du hanterar elektroniska komponenter.

Previous:nothing Next:Hur felsöker jag en HP 2660d skrivare?

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en skrivare för att dela på Wi-Fi
 • Hur man testar en PC för minneskapacitet
 • bläckstråleskrivare vs laserskrivare kvalitet
 • Varför hoppar muspekaren?
 • grafikkort för datorspel
 • hur man fyller en bläckpatron i en hp60
 • USB-skrivare frågor
 • min Toshiba Satellite bärbar dator A135-s2326 startar inte
 • hur du återvinner toner cartidges
 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch