Dator > hd backup-program

 • hd backup-program


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Moderkort manual.
  SATA-hårddisk.
  SATA hårddisk bandkabel.
  Molex till SATA strömkabel omvandlare (Om ditt nätaggregat inte har en SATA strömkabel).

  Många människor inte tar sig tid att säkerhetskopiera data på deras hårddiskar och befinner sig inför katastrofer när något går fel. HD-enheter, eller hårddiskar, som all annan av maskinvara, kan kort ut eller skadas, antingen genom felanvändning eller enkla hårdvarufel. Med så många backup program som finns idag, det är i en persons intresse att backa upp hennes vitala HD data, snarare än potentiellt förlora allt i en katastrof.

  Symantec Backup Exec

  Symantec, ett ledande namn i datorprogram erbjuder ett program som heter Backup Exec. Användbart för små företag, stora företag eller den enskilda hemanvändare annonserar Backup Exec omfattande hårddisk och säkerhetskopiering skydd och samtidigt minska lagring och hantering av kostnader för företagen. För småskaliga användare ger Backup Exec en användare att återhämta sig precis vad hon behöver från en HD på efterfrågan, även återställa data till en annan dator vid behov. Det ger också automatisk stationära och bärbara säkerhetskopiering, utan att avbryta en person som arbetar på den datorn just då.

  Paragon Backup and Recovery Suite

  Reklam sig som en återställning lösning för hemmet Windows-system, Paragon backup och återställning Suite erbjuder två olika alternativ för säkerhetskopiering. En, som heter Drive Backup, erbjuder användare flexibilitet och funktionalitet, medan andra, som kallas System Backup, erbjuder ett enkelt gränssnitt och minimal brukarmedverkan. Detta tillåter en användare att "ställa in och köra" backup-system, alltså säkerhetskopiera sin HD, även om hon glömmer att göra det manuellt. Erbjuder också full kompatibilitet med Windows 7, reklam Paragon Backup and Recovery Suite enkelhet i att säkerhetskopiera en hårddisk data.

  Active Disk Image

  Active Disk Image kan skapa en exakt kopia av en användares hårddisk, en så kallad disk bild eller klon, och gör backup till nästan alla medier, såsom CD, DVD, USB-minnen och mycket mer. Det ger möjlighet att schemalägga skapandet av en ny skivavbild på en regelbunden basis, så up-to-date skydd av HD-data. Det bidrar till att skapa en startbar CD, DVD eller USB-minne som ska användas i händelse av att en användare måste återskapa henne hela hårddisken. Det stöder också Windows-servrar och olika Windows-operativsystem.

  Backup4all

  Ett enkelt program som backar upp en hårddisk data, automatiserar Backup4all säkerhetskopieringen så att en användare kan ställa in den och glömma det. Den komprimerar hårddiskens data för att spara utrymme och kan kryptera den i säkerhetssyfte, om användaren önskar. Det låter en användare att lagra sin HD säkerhetskopierade data på CD, DVD, Blu-ray-skivor eller flyttbara media, t. ex. USB-minnen och externa hårddiskar. Back4All erbjuder också en gratis testperiod programmet, så användaren kan utvärdera programmet innan man beslutar att köpa.


Previous:nothing Next:öppen källkod hårddisk återvinning verktyg

Relaterade artiklar


 • öppen källkod hårddisk återvinning verktyg
 • de typer av mikroprocessor chips
 • Hur sätter jag upp en laptop?
 • tomma kassetten återvinning
 • hur du återvinner okidata toner
 • Hur man testar en PC för minneskapacitet
 • hur man fixar dåliga sektorer på en HD
 • hur du uppgraderar minnet på en Toshiba-dator
 • hur man ska återgå bläckpatroner
 • hur du ställer in en skrivare för att dela på Wi-Fi