Dator > gratis disketter återhämtning program

 • gratis disketter återhämtning program


 • men inte så vanligt som under tidigare år, människor som fortfarande använder disketter. . Ibland kan en person vill bara hämta en äldre fil från en diskett för att spara på en mer tillgänglig enhet, t. ex. en USB-flash-enhet. Ibland data blir korrupt, och detta kan göra en diskettenhet oläslig. Lyckligtvis flera gratis återvinning program finns för att hjälpa till att återskapa data från en diskett. Dessa program, som med alla program för tillfrisknande, kan inte erbjuda framgång 100 procent av tiden, men de tillåter en användare möjlighet att återvinna förlorade filer.

  BadCopy Pro

  BadCopy Pro kan hjälpa dig att återställa förlorade eller skadade data från en diskett. Som erbjuder möjligheten att komma åt otillgängliga disketter, reparera skadade filsystem och återställa filer, annonserar BadCopy Pro att det kan återskapa data från diskarna som även operativsystem stat inte kan nås. En riskfri program, inte skriver det inte några nya uppgifter till skadade diskett och istället väljer ett program på datorns hårddisk.

  Disketter reparation och återvinning

  Ett annat program för tillfrisknande, diskett Reparation och Återhämtning, erbjuder ett alternativ som gör att återställning av data från disketter som har formaterats. En användare kan återställa raderade, korrupta och oläsbara filer med detta program. Diskett reparation och återvinning är kompatibel med alla versioner av Windows.

  Active Floppy Recovery

  Aktiv Floppy Recovery tillåter en användare att skapa en komplett säkerhetskopia av en diskett och kan skriva tillbaka bilden till en korrupt disk, som återställer hårddisken till dess exakta tillstånd vid tidpunkten för säkerhetskopieringen. Detta program kan söka genom bilder och filer på disketter genom partiell filnamn eller fragment text, så att du hittar en exakt fil som du kan söka efter. Det finns också en funktion som kallas disketter bibliotek, som kan lagra skivavbilder av flera disketter på en dator för filåtkomst och potentiella säkerhetsskäl.

  FlopShow

  En fil-återvinning och återställa verktyg för diskettenheter formaterade med filsystemet FAT-format system FlopShow kan även skapa skivavbilder och förmåga att återställa de bilder för indrivning. Som med Active Floppy Recovery ger detta disken för att återställas till sitt exakta tillstånd vid tidpunkten för säkerhetskopieringen. FlopShow varnar användare som återhämtning beror på omfattningen av skadorna på diskett och att det kanske inte alltid leder till framgång vid återställning av disketter.


Previous:nothing Next:hur man uppgraderar från IDE till SATA

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en skrivare för att dela på Wi-Fi
 • flash-enhet kontra hårddisk hastighet
 • hur du ansluter till en skrivare med en bluetooth dongle
 • hur man uppgraderar från IDE till SATA
 • HP Scanjet 4200c fungerar inte med Windows XP
 • Packard Bell Imax 3515 specifikationer
 • hur man rengör ett pc som ny
 • USB-skrivare frågor
 • hur man byter en Zalman fläkt
 • hur man rengör otyg borta från en hårddisk