Dator > penna driva Verktyg för virusborttagning

 • penna driva Verktyg för virusborttagning


 • En penna driva är lagringsenhet som ansluts till USB-porten enheten på en dator, kringutrustning eller mobila enheter. . Användare behöver bara dra och släppa filer på pennan enhet, och det kommer att skapa en säkerhetskopia av filerna. Ändå får ibland dessa enheter infekterade med virus. Gratis verktyg finns som kommer att rengöra och ta bort virus och malware.

  Bil Virus Removal Tool

  Ett problem med virus att vara på löstagbara lagringsenheter som pennan enheten är att det tillåter viruset att sprida sig till andra enheter, inklusive datorer. Ytterligare, eftersom dessa virus ofta har samma tillägg som standard program, är det svårt för en användare att skilja viruset från en standard-program. Autorun Virus Flyttande Redskap kommer att skanna igenom filer som finns på den flyttbara lagringsenhet och hitta inga virus. Det kommer då att ta bort dessa virus och åtgärda eventuella problem som viruset skapade. Virus kommer endast att ta bort Autorun (åtgärder vidtas för att göra ett system redo för ett operativsystem virus), och den kommer bara börja ta bort virus när användaren manuellt driver programmet.

  Smart virusborttagning

  Detta fria verktyg gör att användare kan ta bort virus, trojaner och maskar från sina minnen. Användare måste köra verktyget manuellt, och de måste välja mellan fyra alternativ. De kan återställa fabriksinställningarna för Windows, eller så kan de faktiskt ta bort viruset USB-enheten enhet. De kan välja att ta bort filen från en mapp, eller så kan de ta bort alla Autorun. inf filer. Autorun. inf virus är särskilt lömsk eftersom detta medför pennan enheten inte att öppna. Programmet kommer att åsidosätta viruset och ta bort den. Användarna kommer då att kunna öppna sina filer.

  ClamWin Portable

  ClamWin Portable mål virus och spionprogram (ger bitar av information till tredjepartsföretag) på bärbara USB-minnen, portabla hårddiskar, iPods eller CD-skivor . Användarna kan ställa in systemet för att skanna efter virus med schemalagda intervall, och det kommer automatiskt ladda ner alla uppdateringar av programvaran. Användare kan köra det här programmet som ett fristående program. Eller så kan de integrera det i Microsoft Windows Explorer eller Outlook, så att den för att söka efter angripna bilagor i e-post. Systemet använder en guide för att ställa upp skanningar. Detta är ett open source-verktyg, vilket innebär att användare kan få hjälp från en gemenskap av användare och utvecklare.


Previous:nothing Next:hur jag ställer in mitt powerpoint visar

Relaterade artiklar


 • felsökning bärbara datorer
 • hur man återställer en HP M3027x
 • hur du uppdaterar min cd / dvd-enhet
 • hur till stryka en historik faxloggen på en HP Solution Center
 • Vad gör moderkortet i en dator göra?
 • Hur fixar jag en svart linje längs mitten av sidan på en HP Officejet skrivare?
 • hur man uppgraderar ATI AGP Mobility Radeon 4x grafikkort
 • hur man kontrollerar online CPU-temperaturen
 • hur man kan förbättra datorns ljud
 • hur du ställer in en skrivare för att dela på Wi-Fi