Dator > hur man byter en Inspiron 2200 tangentbord

 • hur man byter en Inspiron 2200 tangentbord


 • Inspiron 2200 är Dells billig bärbar dator från 2005, med en Intel Pentium M-eller Celeron M-processor. Alla Inspiron 2200 som används i dag har sett flera år i tjänst. Om du eller den tidigare ägaren av datorn har skrivit mycket med det, kan du nu hitta att tangentbordet uppvisar slumpmässiga problem som underlåter att registrera tangenttryckningar eller inte längre känner lika fast som den en gång gjorde. Om du vill att din Inspiron dator att återfå sitt ursprungliga skriva prestanda kan du ersätta den befintliga Inspiron 2200 tangentbord med en ny genom att följa några enkla steg.

  Du behöver:
  platt skruvmejsel


  1
  Koppla bort batteriet och nätadaptern innan du börjar. . . Stäng av Inspiron 2200 av. Stäng av datorn och rotera den så att datorns baksida vänd mot dig.
  2.
  Sätt platt skruvmejsel i den lilla öppningar under två skärmen gångjärnen på Inspiron 2200, och använda den för att försiktigt bända baksidan av tangentbordet bezel upp. Ramen är plastremsan mellan tangentbordet och skärmen, som innehåller strömbrytaren och skärmen gångjärn mössor. Vrid datorn runt och öppna fönstret. Du bör nu hitta att bezel ovanför tangentbordet tillräckligt lossas för borttagning.
  3.
  Ta bort den från ovan Inspiron 2200 tangentbordet. Om den fortfarande fast ordentligt, sätt i platt skruvmejsel i öppningen på höger sida av ramen och försiktigt bända fram på ramen släpps.
  4.
  Öppna Inspiron 2200 skärm så långt som möjligt.
  5.
  Lyft baksidan slutet av Inspiron 2200 tangentbordet upp. Skjut hela enheten mot skärmen några millimeter tills säkra flikarna längst i församlingen komma ut från under handledsstödet.
  6.
  Tag i blå pull-fliken längst bas av tangentbordet kabeln och vicka den fram och tillbaka försiktigt för att koppla bort kabeln från moderkortet stift. Ställ den gamla Inspiron 2200 tangentbordet åt sidan.
  7.
  Placera den nya Inspiron 2200 tangentbord i en upp och ner läge under handledsstödet. Tryck tangentbordskabeln över moderkortets kontakt och sedan rotera tangentbordet ner och in i hålrummet i mitten av datorn. Dra tangentbordet framåt så att flikarna på botten går under handledsstödet.
  8.
  Skjut den främre delen av tangentbordet bezel under den övre delen av tangentbordet för att låsa ner och tryck sedan på locken på baksidan av ramen över skärmen gångjärn. Tryck försiktigt på alla delar av tangentbordet bezel tills det är även med tangentbordet.
  9.
  Byt batteri samt alla kablar och kringutrustning bort i början av tangentbordet ersättningsförfarandet.


Previous:nothing Next:hur du ställer in knapparna på en logitech mx3200

Relaterade artiklar


 • hur man bränner bilder på en DVD med Windows XP
 • utförandet av en Celeron M 550
 • hur man uppgraderar en gateway 7510gx grafikkort
 • Vad gör moderkortet i en dator göra?
 • hur man kan spara ringsignaler till ett SD-kort
 • fördelarna med zip-enheter
 • hur man återställer en HP M3027x
 • hur du uppdaterar min cd / dvd-enhet
 • hur man rengör ett pc som ny
 • information på en PDA penna