Dator > hur man bygger en gamer dator

 • hur man bygger en gamer dator


 • Tack vare online-återförsäljare, bygga din online gaming PC har blivit faktiskt lättare --- inte nämna billigare än --- bygga det i en lokal butik. Dessa områden innefattar de tekniska detaljerna i alla komponenter och har utmärkta genomgång och ranking system, så de är också en värdefull resurs även om du inte tänker använda dem för din faktiska köp. En bra spel dator kokar ner till endast tre huvudkomponenter: processor (CPU), minne (RAM) och grafikkort (s). Den optimala moderkortet, kommer nätdel (PSU), fall och andra delar är alla beroende av de andra tre.

  Du behöver:
  svart, cyan, magenta och gul Inkjet Refill bläck
  . Sprutor.
  Pappershanddukar.


  1.
  Gör en lista över de rekommenderade systemkraven för spel du vill att datorn ska kunna köra. Exempelvis spelet "Crysis" rekommenderar en dual-core processor, 2 gigabyte (GB) RAM-minne och ett grafikkort med 512 megabyte (MB) minne (VRAM) och DirectX 10-stöd. Observera att dessa rekommendationer gäller för genomsnittet skärmupplösningar och grafisk detalj. För högre upplösning och detaljrikedom, behöver du en snabbare processor, mer RAM och ett mer kraftfullt grafikkort.
  2.
  Navigera din webbläsare till en online-dator återförsäljare av ditt val. Du kommer att använda denna webbplats för att hitta de tekniska specifikationerna för olika datorkomponenter, och du har också möjlighet att köpa de komponenter där.
  3.
  Köp ett fall med bra luftflöde till hus datorns komponenter. Gaming datorer använder avancerade delar, som producerar värme. En bra spel målet kommer att få 200mm och /eller 120mm fläktar i fronten, topp, bredvid och bakom målet för direkt luftflöde och hålla din hårdvara cool.
  4.
  Köp en CPU som uppfyller eller överträffar systemkraven, och inte bara tänka en processors hastighet när du gör ditt val. Multicore processorer kan vara många gånger starkare än deras single-core motsvarigheter, så en 4-gigahertz (GHz) single-core CPU inte snabbare än en 3 GHz quad-core CPU. Tänk också på att Intel processorer är de mest kraftfulla men också de dyraste. AMD processorer, å andra sidan, kostar mindre och har ett bättre pris till prestanda, men de är inte lika kraftfulla totalt.
  5.
  Köp ett grafikkort som uppfyller eller överträffar systemkraven. De viktigaste egenskaperna hos en kort inkluderar processor (GPU) hastighet, VRAM storlek och VRAM bandbredd. För att bestämma VRAM bandbredd i gigabyte per sekund (Gb /s), multiplicera VRAM s interfaceöverföringshastighet lite av sin snabbhet, dela sedan med 8000. Till exempel har VRAM med en hastighet på 4. 000 MHz och en 128-bitars gränssnitt 64GB /s bandbredd.
  6.
  Köp en typ och mängd RAM-minne som uppfyller eller överträffar ditt system krav. En bra tumregel för att välja en mängd RAM är att lägga kraven för ditt operativsystem för att kraven för dina spel. Till exempel, om ditt operativsystem kräver 2 GB RAM och ditt spel kräver 2GB RAM, 4 GB RAM är ett lämpligt belopp.
  7.
  Köp ett moderkort som är kompatibel med din processor , grafikkortet och mängd och typ av RAM. Moderkort är inte högpresterande delar som processorer och grafikkort, så du behöver bara tänka kompatibilitet med att välja ett moderkort. Sekundära aspekter är bl. a. antal kortplatser och portar för sådana poster som USB-enheter och ljud.
  8.
  Köp ett nätagg med tillräckligt effekt som stöd för andra komponenter, inklusive DVD-spelare och ytterligare hårddiskar om du har dem. En bra tumregel är att det rekommenderade effekt för ditt grafikkort och lägga minst 50 watt (W). Till exempel rekommenderar ett Radeon HD 5750 grafikkort ett 450W nätagg, så ett 500W nätagg kommer att räcka för ett system med flera extra hårddiskar eller andra komponenter.


Previous:nothing Next:hur man fyller en Lexmark 20 patron

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en skrivare för att dela på Wi-Fi
 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch
 • hur du uppdaterar drivrutinen för utökade multimedia-PS / 2 tangentbord
 • hur man gör ett 8600GT kort snabbare
 • hur reparera din laptop sladd
 • Core 2 Quad Q8200 prestanda
 • grafikkort för datorspel
 • hur till stryka en historik faxloggen på en HP Solution Center
 • Hur man testar en PC för minneskapacitet
 • hur man uppgraderar en gateway 7510gx grafikkort