Dator > hur man backup programvara till en USB-

 • hur man backup programvara till en USB-


 • USB-minnen (eller flash-enheter) är ett bra sätt att säkerhetskopiera dina data. Du kan göra kopior av dokument, foton och musik och video filer att lagra på flash-enheten så att du alltid har en extra kopia. Flash-enheter kan även användas för att säkerhetskopiera programvara, men processen kräver lite mer förberedelser, eftersom det inte riktigt så enkelt som att klicka och dra

  Du behöver:.
  Ny bläckpatron
  . Rengöringsduk.

  Fristående Programvaran


  1.
  Sätt i USB-minne till en ledig USB-port på datorn.
  2.
  Dubbelklicka på ikonen för flash-enhet i fönstret Den här datorn (Finder på Mac).
  3.
  Dra programmet från dess nuvarande plats på flash-enheten fönstret. Standardplatsen för ansökan är i katalogen Program på enhet C (eller mappen Program på en Mac). Eftersom programmet är fristående (ingen installation behövs), förlitar sig inte på filer som ligger någon annanstans på maskinen, ansökningsakten är den enda filen som du behöver kopiera.
  4.
  Mata ut USB-enheten från datorn. Eftersom programmet du kopierade är fristående, kan det med största sannolikhet att köras direkt från flashminnet.

  Inte fristående programvara


  1.
  Sätt i USB flash-enheten i en ledig USB-port på datorn.
  2.
  Dubbelklicka på USB-ikonen minne i fönstret Den här datorn (Finder på Mac).

  3.
  Dra installationsfilen för det program du vill tillbaka upp i flash-enheten fönstret. Alternativt, om din flash-enheten är tillräckligt stor eller ansökan är tillräckligt liten, kan du installera programmet direkt till flash-enhet. För att göra detta, inleda installationen (kör installationsfilen) för programmet, och väljer flash-enheten som installationen destination när du tillfrågas.
  4.
  Mata flash-enheten från ditt dator. Om filen är installerad på flash-enhet, kan den köras direkt från flashminnet. Om du bara kopierat installationsfilen, kan den flyttas till vad värddator som du väljer och installeras där.


Previous:nothing Next:hur man ansluter en Toshiba Satellite A205 till en TV

Relaterade artiklar


 • fördelarna med zip-enheter
 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch
 • hur jag ställer in min Belkin f5d7234-4 v3
 • hur man backup programvara till en USB-
 • hur man kontrollerar online CPU-temperaturen
 • hur man ansluter en Toshiba Satellite A205 till en TV
 • felsökning bärbara datorer