Dator > hur du uppgraderar minnet på en Toshiba-dator

 • hur du uppgraderar minnet på en Toshiba-dator


 • En dator kan lätt fastna som du installerar fler och fler program och det ändliga resurser som finns sprids tunnare. I vissa fall finns det inget botemedel för detta problem än att köpa en ny dator. Men om din dator kan stödja en uppgradering RAM-minne kan stora prestandaförbättringar vinnas och förlänga livslängden på din nuvarande bärbara dator. Ett minne uppgradering på din Toshiba bärbar dator kan ske snabbt när väl rätt minne har erhållits.

  Du behöver:
  liten Phillips skruvmejsel

  Så väljer du rätt systemets möjligheter och få rätt minne


  1
  Navigera till. . Crucial RAM-minne uppgradera webbplats. Se Referenser.
  2.
  Använd Crucial Memory Advisor överst på skärmen genom att välja "Toshiba" längst upp i menyn och sedan din specifika produktlinje och modell den rullgardinsmenyerna under den. Klicka på "Find It"-knappen när du är klar.
  3.
  Registrera informationen längst upp på skärmen visar vilken typ av RAM-minne din bärbara dator använder, liksom alla de information i "System information". Du måste känna till maximalt minne, det antal tider och minne som standard.
  4.
  Inköp mängden RAM-minne som du vill installera i din bärbara dator.

  Installera RAM i din Toshiba Laptop


  1.
  Stäng av datorn, koppla bort den från väggen och ta bort batteriet. Det finns en batterispärren på undersidan av den bärbara datorn som måste skjutas åt sidan, vilket kommer att frigöra batteriet ur facket.
  2.
  Leta reda på RAM luckan på undersidan av din bärbara dator. Det är vanligen en fyrkantig dörr som hålls på plats av två små skruvar. Om du har svårt att hitta det, kontakta din laptop manual eller navigera till Toshiba supportsidan. Se Referenser.
  3.
  Ta bort de båda skruvarna och dra bort RAM dörren. Lägg dem på en säker plats där skruvarna inte försvinner.
  4.
  Dra solbränna spärrarna bortsett från RAM-moduler som de håller på plats med hjälp av en hand på varje sidan av modulen. Var försiktig när du utför denna uppgift, eftersom spärrarna och RAM är både känsliga. När RAM-modulen är inte längre hålls på plats, kommer det pop synbart lösa.
  5.
  Skjut in det nya RAM-moduler till nu lediga RAM-minnesplatser tills guld kontaktstift inte längre synlig och anslut dem till solbränna spärrarna. Sätt tillbaka luckan för minnet och batteriet när du är klar, sedan slår på datorn och bekräfta att RAM är erkänd av datorn.

  Tips och varningar


 • Om möjligt, installera den maximala mängden minne som ditt system kan stödja. Det kommer att ge en smidig datoranvändning, samt garantera att du bara måste köpa och installera minne en gång under livscykeln för datorn.

Previous:nothing Next:hur man bränner bilder på en DVD med Windows XP

Relaterade artiklar


 • felsökning bärbara datorer
 • hur man kontrollerar online CPU-temperaturen
 • Hur man testar en PC för minneskapacitet
 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch
 • hur man rengör ett pc som ny
 • hur man kan förbättra datorns ljud
 • hur man ansluter en Toshiba Satellite A205 till en TV
 • hur reparera skadade sektorer på IBM hårddiskar
 • hur man återställer en HP M3027x
 • hur du uppgraderar minnet på en Toshiba-dator