Dator > Felsökning i HP LJ 3055

 • Felsökning i HP LJ 3055


 • HP LaserJet 3055 producerar svartvita utskrifter med pulver toner, precis som andra laserskrivare gör. Skrivaren flyttar papper genom sitt inre med hjälp av ett komplext system av valsar för att överföra pulvret toner till sidan samt söka värme och tryck till sidan för att säkringen tonern. Mekaniska problem kan påverka tidningens förmåga att röra sig genom maskinen ordentligt, eller tonern inte fixeras sidan. Problemen kan orsakas av programvara också, vilket betyder att du ska felsöka programvaran problemet innan något ingripande.

  Du behöver:
  ny bläckpatron
  . Rengöringsduk.

  enheten inte ta emot inkommande fax


  1.
  Tryck på "Meny" knappen på skrivarens kontrollpanel. Tryck på pilknapparna tills du markera "Faxinställningar" och tryck sedan på knappen med den gröna bocken.
  2.
  Använd pilknapparna för att markera "Fax Mott. Setup" och tryck knappen med den gröna bocken. Tryck på pilknapparna för att välja "Automatisk" och tryck sedan på knappen med den gröna bocken för att spara dina val.
  3.
  ändra hur många ringar enheten väntar på innan du svarar i telefon. Tryck på knappen "Meny" och använd pilknapparna för att välja "Fax Setup" och tryck på knappen med den gröna bocken.
  4.
  Använd piltangenterna för att välja "Fax Mott . Setup "och tryck på knappen med den gröna bocken. Välj "Ringsignaler före svar" genom att markera det med piltangenterna och tryck sedan på den gröna knappen bocken.
  5.
  Ange antalet ringsignaler enheten väntar på innan du besvarar ett inkommande samtal med hjälp av den numeriska knappsatsen. Om enheten är ansluten till en röst linje, ställ in antalet till högre än antalet ringsignaler innan röstbrevlådan svarar på ett samtal. Tryck på knappen med den gröna bocken att spara inställningen.

  Utskrifterna är tomma


  1.
  Öppna skrivarens locket när skrivaren är helt klar med sin utskriftsjobb. Dra ut tonerkassetten Var noga med att hålla i båda ändarna så ingen tonerspill ut.
  2.
  Undersök toner för skador, och se till att tydliga band i kassetten fartyg med är inte fortfarande sitter fast någonstans på patronen. Byt ut bläckpatronen mot en ny om du hittar några skador. Annars installera patronen och stäng skrivarens övre lucka.
  3.
  Bläddra igenom hela dokumentet som du skrev ut, kontroll av filen på datorn för att se till att den inte har några tomma sidor . Om det inte finns några tomma sidor i dokumentet, skicka utskriften till skrivaren igen.
  4.
  Skriv ut en konfigurationssida om den andra utskriften fortfarande har tomma sidor. Tryck på "Meny" knappen på skrivaren och tryck sedan på pilknapparna för att markera "rapporter. "
  5.
  Använd pilknapparna för att välja" Config rapporten "och tryck sedan på knappen med den gröna bocken. Undersök konfigurationssida för att se om det skrivs ut på rätt sätt. Om du upplever problem, ta skrivaren till en reparationsverkstad.


Previous:nothing Next:hur man backup programvara till en USB-

Relaterade artiklar


 • fördelarna med zip-enheter
 • Felsökning i HP LJ 3055
 • felsökning bärbara datorer
 • hur man ansluter en Toshiba Satellite A205 till en TV
 • hur man backup programvara till en USB-
 • hur jag ställer in min Belkin f5d7234-4 v3
 • hur man kontrollerar online CPU-temperaturen
 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch