hur man kontrollerar online CPU-temperaturen
Dator > hur man kontrollerar online CPU-temperaturen

 • hur man kontrollerar online CPU-temperaturen


 • Om din CPU-temperaturen blir för hög, kan du skada din dator eller få den att stängas av automatiskt. Ofta stiger CPU-temperaturen från att köra alltför många processer samtidigt. Hålla ett öga på din CPU-temperaturen kommer att ge dig ledtrådar om vad som orsakar att temperaturen stiger och vilka program du bör och inte bör köra samtidigt. Även om du inte kan kontrollera din CPU-temperaturen direkt från Internet kan du hitta några bra nedladdningar för att kontrollera det från skrivbordet, varav några är gratis.

  Du behöver:. .
  S-Video eller S-Video-till-komposit laptop-kabel


  1
  Välj en CPU-temperaturen kontrollera programvara som passar din dator och preferenser. Kontrollera att det program du väljer passar med din dators operativsystem och tillgängligt minne.
  2.
  Läs igenom användaravtalet, om webbplatsen har en innan du laddar ner den senaste versionen av programvaran. Se till att du förstår hur du är och inte är tillåtna att använda programvaran.
  3.
  Klicka på "Ladda ner" eller liknande och följ instruktionerna på skärmen hela installationen av programvaran. När nedladdningen är klar och du har programmet sparas i en lätt att hitta plats på datorn, starta om datorn för att slutföra installationen.
  4.
  Starta CPU-temperaturen-checking programmet och ange inställningar. Med vissa program kan du välja att ständigt visa temperaturen i aktivitetsfältet, eller du kan välja att enbart visa temperaturen när du öppnar programmet.


Previous:hur jag ställer in min Belkin f5d7234-4 v3 Next:felsökning bärbara datorer

Relaterade artiklar


 • fördelarna med zip-enheter
 • hur man kontrollerar online CPU-temperaturen
 • hur jag ställer in min Belkin f5d7234-4 v3
 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch
 • felsökning bärbara datorer