Dator > hur man hittar en drivrutin för en skrivare

 • hur man hittar en drivrutin för en skrivare


 • Skrivare levereras med program och drivrutiner på en CD när skrivaren är köpt nya. Om du tappar bort CD eller hitta en begagnad skrivare utan cd, måste du hitta drivrutiner ett annat sätt. Innan du ansluter en Dell, Hewlett-Packard, Lexmark och Canon skrivare till datorn måste du installera skrivare eller skrivaren skriver inte ut

  Du behöver:. .
  Liten skruvmejsel ställa
  Anti-statiskt armband.


  1.
  Använd Dells webbplats för att ladda ner skrivardrivrutiner. Klicka på länken för Dell i Reference avsnittet som tar dig till de drivrutiner och ladda ner sidan. Välj "Välj en modell" för att fortsätta. Klicka på "Skrivare" och välj "Skrivare". Använd sidofältet till pil uppåt eller nedåt för att hitta den skrivarmodell som du behöver en drivrutin för att fortsätta. Efter att ha kontrollerat den skrivarmodell väljer du din dators operativsystem. På nästa sida ser du en visning av tillgängliga drivrutiner, firmware och programvara. Klicka på "Ladda ner" för att börja hämtningen och installationen. Följ instruktionerna för att installera drivrutinen.
  2.
  Ladda ner drivrutinen för Hewlett-Packard (HP) på sin webbplats. Klicka på länken för HP i Reference avsnitt. På målsidan anger skrivarmodell och kontrollera "Ladda ned drivrutiner och programvara (och firmware). " Till exempel anger Deskjet 6122 och klicka på "Sök". Klicka på "Programvara och nedladdningar drivrutin. " Ange din dators operativsystem och klicka på "Nästa". Klicka på "Drive" plustecknet att visa tillgängliga drivrutiner. Klicka på "Ladda ner" för att starta nedladdningen och installationen. Följ anvisningarna på skärmen.
  3.
  Leta reda på drivrutin som behövs för en Lexmark skrivare på Lexmark webbplats finns i Reference avsnitt. Under "Stöd från Produkt" Ange modellnummer på skrivaren. Skriv till exempel Lexmark P4350 och klicka på "Välj". På nästa sida klickar du på fliken som säger "Downloads" för att visa tillgängliga drivrutiner. Klicka på "Download Now" för att starta nedladdningen och installation av drivrutin som behövs för skrivaren. Följ anvisningarna.
  4.
  Hämta skrivardrivrutinen för Canon-skrivare på Canons webbplats finns i Reference avsnitt. På målsidan, klicka på "Skrivare och multifunktion. " Välj den skrivare serien (exempel: Pixma, imageCLASS). Välj modell från nästa fönster. På nästa sida, klicka på "drivrutiner och programvara. " Välj din dators operativsystem att öppna en lista över tillgängliga drivrutiner. Klicka på föraren, som öppnar ett fönster där du måste klicka "Jag accepterar-Börja nedladdning" efter att ha läst friskrivningsklausul. Nedladdningen börjar. Följ instruktionerna för att slutföra installationen.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du uppdaterar ett grafikkort i bios

Relaterade artiklar


 • Vilken typ av dator specifikationer behövs för animering grafik?
 • problem med en CD-RW-enhet
 • hur man spelar in telefonsamtal på datorn
 • hur du säkerhetskopierar Enterprise Manager på en SQL Server
 • hur du lägger till minne till ASUS 901
 • eMachines t5224 specifikationer
 • vad är meningen med CD-drivrutin?
 • hur du ska ansluta två bildskärmar
 • Hur konvertera en VGA-kabel till en S-videokabel
 • hur man kan ansluta två datorer till internet med ett trådlöst modem